Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Békés megyében tényleg ilyen nehéz ismerkedni?
Hasonló cipőben vagyok Borsodban- nem egyszerű manapság tényleg sehol megfelelő lányt találni .
Szerintem egész Magyarországon nehéz - nekünk csak külföldön fog babér teremni ? 3 éve egyedül...
27/F
Ha nagyvárosi módon akartok ismerkedni, akkor biztos...
Tudjátok Budapesten meg néhány nagyobb (mondjuk kb 120 ezer feletti) városban lehetséges az, hogy mennyiségi alapon ismerkedtek és akár neten, akár személyesen bulikban odamentek egy rakat lányhoz, aztán majd jön közülük valaki (10-ből vagy 50-ből 1), akivel minden klappol köztetek.
De ennél kisebb városokban ezt azért nem lehet csinálni, mert hamar elfogynak az emberek egyszerűen. Ezért a trükk, hogy be kell ágyazódni a helyi közösségbe, ha mindenképpen ott akarsz maradni a városban élni. Eljársz bulizni, vannak közösségi hobbijaid.
Mondok nektek példákat. Egy 60-70 ezres városban lakva jártam zeneiskolába (dobolok), táncórára, különböző helyi fesztiválokra és vásárokra, néha bulizni, jártam hétvégente esténként a legjobb barátokkal bebaszni és mellékesen ismerkedni, kapcsolatokat építeni, barátkozni. Korrepetáltam tőlem fiatalabb lányokat (16-20 éveseket) matekból és nyáron dolgoztam a helyi strandon tanfolyamot végzett úszómesterként két nyáron.
"valamiért" sosem volt gondom az ismerkedéssel. Lehet mert néha kimozdultam otthonról.
Én kokrétan a 70 ezres Szolnokról jövök, ami már eléggé Kelet-Magyarország neked remélem. De a barátnőm meg egy 12 ezres kisvárosból van és a ő bátyja is elég jól feltalálja magát.
"Meg azért szerintem egy érettebb huszonéves - vagy esetleg 30 felé közeledő - férfi nem éppen egy 16 éves lánykát akar fűzni, akivel egyébként sem lehetne semmi komolyabb."
Egy 30 éves férfi pl 18-30 éves nők között simán keresgélhet tartós kapcsolatra is. A szüleim között is 9 év korkülönbség van és együtt vannak már kb huszonöt éve.
A kérdésem a következő hozzád: Amiket leírtam példákat, azokból te miket valósítottál meg? Milyen módokat találtál az ismerkedésre? Mások akik sikeresek a te környékeden, azok mit csinálnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!