Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Békés megyében tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Békés megyében tényleg ilyen nehéz ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tényleg ez a legelfuseráltabb megye az összes közül? Magam egy teljesen átlagos srácként írnám le, szerintem nem lenne nehéz párt találnom, csak sokszor azt érzem, nincs miből válogatnom. Középsuli után egy csomó lány elmegy, és az ünnepeket leszámítva sosem jönnek vissza. Van egy egyetem, jó a társaság, de egy-két bulikon történő kavaráson túl nem igazán nyitottak semmire (arról nem is beszélve, hogy kb. 80%-uk foglalt, sőt, sokan azért maradtak itt). Online ismerkedésnél egyszerűen nincs választék, találsz 40-50 lányt, abból jó ha 2 visszaír, majd elkezd flegmázni. Aki itt maradt, szingli, valamint kapható lenne, az meg - bocsánat a kifejezésért, de - "olyan is". Első sorban a környéken lévő sikeres párkapcsolatban élő embereket kérdezem, nektek hogy sikerült? :D Én már lassan feladom, inkább maradok egyedül.

2016. dec. 18. 17:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ne gorcsolj rajta. De fel se add, s egyszer csak meglesz.
2016. dec. 18. 17:34
 2/15 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben vagyok Borsodban- nem egyszerű manapság tényleg sehol megfelelő lányt találni .

Szerintem egész Magyarországon nehéz - nekünk csak külföldön fog babér teremni ? 3 éve egyedül...

27/F

2016. dec. 18. 17:49
 3/15 A kérdező kommentje:
Én úgy vagyok vele, hogy azért sem állok be a sorba. Neeem leszek én migráns. :D Inkább leélem az életem egyedül, de azt itthon. Csak furcsa, hogy elméletileg a választási lehetőségek szinte határtalanok, gyakorlatilag több a szingli mint valaha, és sokan mégsem találják a párjukat.
2016. dec. 18. 18:28
 4/15 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem mindenütt rossz a helyzet, én is borsodi vagyok, de tanulmányaim alatt más megyében is próbálkoztam, meg neten is beszélgettem jó pár lánnyal, hát katasztrófa az egész. Nagyon nehéz valóban normális, értelmes, tisztességes lányt találni, akivel közel is laktok egymáshoz, kb. mindenben passzoltok, és vonzódni is tudtok. A sok siránkozót meg le kell ...ni, itt is folyamatosan csak nyafognak, hogy nekik milyen rossz, rájuk sem néz senki, viszont annyira betegesen önbizalomhiányos a nagy részük, hogy még ha esélyt is adnál nekik a komolyabb ismerkedésre, akkor is csak hárítanak, bezzeg siránkozni meg tudnak, hogy ők a kutyának sem kellenek, társaságuk sincs, akikkel kimozdulhatnának, brühühü.
2016. dec. 18. 19:14
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha nagyvárosi módon akartok ismerkedni, akkor biztos...

Tudjátok Budapesten meg néhány nagyobb (mondjuk kb 120 ezer feletti) városban lehetséges az, hogy mennyiségi alapon ismerkedtek és akár neten, akár személyesen bulikban odamentek egy rakat lányhoz, aztán majd jön közülük valaki (10-ből vagy 50-ből 1), akivel minden klappol köztetek.

De ennél kisebb városokban ezt azért nem lehet csinálni, mert hamar elfogynak az emberek egyszerűen. Ezért a trükk, hogy be kell ágyazódni a helyi közösségbe, ha mindenképpen ott akarsz maradni a városban élni. Eljársz bulizni, vannak közösségi hobbijaid.

Mondok nektek példákat. Egy 60-70 ezres városban lakva jártam zeneiskolába (dobolok), táncórára, különböző helyi fesztiválokra és vásárokra, néha bulizni, jártam hétvégente esténként a legjobb barátokkal bebaszni és mellékesen ismerkedni, kapcsolatokat építeni, barátkozni. Korrepetáltam tőlem fiatalabb lányokat (16-20 éveseket) matekból és nyáron dolgoztam a helyi strandon tanfolyamot végzett úszómesterként két nyáron.

"valamiért" sosem volt gondom az ismerkedéssel. Lehet mert néha kimozdultam otthonról.

2016. dec. 19. 00:14
 6/15 anonim ***** válasza:
#5: Ez szépen mutat egy nagyvárosban, csak éppen a vidéki valósággal szinte köszönőviszonyban sincs. Más egy prosperáló nagyváros, és megint más egy 10000-es kisváros, ahonnan még a környékről is menekül a fiatalság is, és most még nem is beszéltem azokról, akik falvakban kénytelenek élni. De még nagyjából azonos lakosságszámú nagyvárosokat sem lehet összehasonlítani, ha Magyarország nyugati és keleti felét vesszük. Meg azért szerintem egy érettebb huszonéves - vagy esetleg 30 felé közeledő - férfi nem éppen egy 16 éves lánykát akar fűzni, akivel egyébként sem lehetne semmi komolyabb. Egy fejlődő nagyvárosban viszonylag könnyű kortársakra akadni, de mit szóljon az az ember, aki ilyen-olyan okoknál fogva az Isten háta mögött kénytelen élni? A mi környékünkről is menekül, aki tud, és ez érthető is.
2016. dec. 19. 14:30
 7/15 anonim ***** válasza:

Én kokrétan a 70 ezres Szolnokról jövök, ami már eléggé Kelet-Magyarország neked remélem. De a barátnőm meg egy 12 ezres kisvárosból van és a ő bátyja is elég jól feltalálja magát.

"Meg azért szerintem egy érettebb huszonéves - vagy esetleg 30 felé közeledő - férfi nem éppen egy 16 éves lánykát akar fűzni, akivel egyébként sem lehetne semmi komolyabb."

Egy 30 éves férfi pl 18-30 éves nők között simán keresgélhet tartós kapcsolatra is. A szüleim között is 9 év korkülönbség van és együtt vannak már kb huszonöt éve.

A kérdésem a következő hozzád: Amiket leírtam példákat, azokból te miket valósítottál meg? Milyen módokat találtál az ismerkedésre? Mások akik sikeresek a te környékeden, azok mit csinálnak?

2016. dec. 19. 17:57
 8/15 A kérdező kommentje:
Ezekre én is kíváncsi lennék. :) Egyébként ezekről beszélek én is, aki egy picit is tanult az "menekül" innen. Mindenki aki hozzám hasonló (képzi magát, de nem akar elmenni), ÉS még ráadásul introvertált is, annak bitang nehéz dolga van. Persze, részt lehetne venni a helyi közösségi életben, csak az egyszerűen nem én lennék. Adjam fel magam, hogy találjak valakit?
2016. dec. 20. 10:24
 9/15 anonim ***** válasza:
Ne add fel magad, DE merészkedj ki a komfortzónádból. Vagyis tegyél is valamit azért, amit szeretnél. Ha meg akarunk tanulni repülni, el kell rugaszkodnunk a földtől.
2016. dec. 20. 11:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok. Én Vas megyéből vagyok, és azt látom, hogy szinte alig van a 20-as korosztályban választási lehetőség. A 90 % foglalt, komoly kapcsolatban van. De úgy igazából csak elvétve látok ilyen korú lányokat. Szinte különlegesség számba megy. Lehet ez azért is, mert sokan Ausztriába járnak ki dolgozni, de ez csak tipp.
2016. dec. 21. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!