Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van lehetősége ismerkedni egy leszbi/biszex csajnak Vas megyében?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Hogy van lehetősége egy most még kevésbé nyitott leszbi/biszex lánynak ismerkedni?
Külsőleg senki nem mondaná meg, hogy az vagyok (hosszú haj, viszonylag nőies öltözködés).
Engem is ilyen lányok érdekelnek (fiúsak NEM!)
Sajnos a körülmények sem kedvezőek.
Például: nincsenek a környékünkön gyűlések, meleg partyk, és úgy tűnik sok leszbi csaj sincs Vas megyében.
Oldalakkal nem jártam sikerrel. (Vagy a 2. kérdés, hogy "Chatszexelünk" vagy kamu az illető...) +
egy "ideális" környékbelit sem találtam egy oldalon sem.
Csak normális kommenteket várok! :)
18L
2015. dec. 11. 18:45
1/2 anonim válasza:
Bár GYMS megyei vagyok, átérzem a helyzetet, semmi nincsen a közelben, minden Pestre van koncentrálódva. Marad a net. :/ 15/L
2/2 anonim válasza:
eropolis.hu
Leszbi negyed
Mivel se nő, se leszbi nem vagyok, nem is tudnék többet mondani róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!