Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Békés megyében tényleg ilyen nehéz ismerkedni?
Én szintén borsodi vagyok.
A barátaim többsége már lelépett innen,szóval nincs kivel elmennem szórakozni,egyedül meg nagyon hülyén érzem magamat.
Netes társkeresőkön sokan vissza se írnak,ráadásul a felhozatal se valami jó. Egy csomó cigó is van.
Azt mondják hogy a magas férfiaknak könnyebb ismerkedni,hát én 190 magas vagyok,de rám se néznek a csajok,pedig szerintem nem is vagyok ronda.
Az egyetemi csoporttársaim közül akik tetszenek,azoknak van pasijuk.
Járok konditerembe,ott szintén minden csajnak van pasija,szoktam járni könyvárba,de ott is pangás van. Ilyen a mi formánk. Lassan 1 hónap alatt történt valami változás?
11:
Mikor tervezel lelépni onnan minimum Budapestre?
13:
Akkor igazából már leléptél :D
Gondolom ha nem szerettél, ott akkor minimum csak 2-3-4 hetente szoktál hazamenni a családodhoz egy hétvégére, nem pedig minden hétvégén
Semmi változás... A haverjaim már lassan ott tartanak, hogy összeköltözés, közös kocsi, eljegyzés, stb... Olyat is ismerek aki már el is vált. :D
Nem tudom mi lesz, vagy bejön a nagy számok törvénye, és a rengeteg potenciális jelöltből legalább egy csak összejön, vagy nem. Akkor se megyek innen sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!