Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Békés megyében tényleg ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Békés megyében tényleg ilyen nehéz ismerkedni?

Figyelt kérdés
Tényleg ez a legelfuseráltabb megye az összes közül? Magam egy teljesen átlagos srácként írnám le, szerintem nem lenne nehéz párt találnom, csak sokszor azt érzem, nincs miből válogatnom. Középsuli után egy csomó lány elmegy, és az ünnepeket leszámítva sosem jönnek vissza. Van egy egyetem, jó a társaság, de egy-két bulikon történő kavaráson túl nem igazán nyitottak semmire (arról nem is beszélve, hogy kb. 80%-uk foglalt, sőt, sokan azért maradtak itt). Online ismerkedésnél egyszerűen nincs választék, találsz 40-50 lányt, abból jó ha 2 visszaír, majd elkezd flegmázni. Aki itt maradt, szingli, valamint kapható lenne, az meg - bocsánat a kifejezésért, de - "olyan is". Első sorban a környéken lévő sikeres párkapcsolatban élő embereket kérdezem, nektek hogy sikerült? :D Én már lassan feladom, inkább maradok egyedül.

2016. dec. 18. 17:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én szintén borsodi vagyok.

A barátaim többsége már lelépett innen,szóval nincs kivel elmennem szórakozni,egyedül meg nagyon hülyén érzem magamat.

Netes társkeresőkön sokan vissza se írnak,ráadásul a felhozatal se valami jó. Egy csomó cigó is van.

Azt mondják hogy a magas férfiaknak könnyebb ismerkedni,hát én 190 magas vagyok,de rám se néznek a csajok,pedig szerintem nem is vagyok ronda.

Az egyetemi csoporttársaim közül akik tetszenek,azoknak van pasijuk.

Járok konditerembe,ott szintén minden csajnak van pasija,szoktam járni könyvárba,de ott is pangás van. Ilyen a mi formánk. Lassan 1 hónap alatt történt valami változás?

2017. jan. 14. 20:26
 12/15 anonim ***** válasza:

11:

Mikor tervezel lelépni onnan minimum Budapestre?

2017. jan. 14. 20:45
 13/15 anonim ***** válasza:
Még csak most kezdtem az egyetemet,szóval még jó pár évig itt leszek. Miért kérdezed?
2017. jan. 15. 12:09
 14/15 anonim ***** válasza:

13:

Akkor igazából már leléptél :D

Gondolom ha nem szerettél, ott akkor minimum csak 2-3-4 hetente szoktál hazamenni a családodhoz egy hétvégére, nem pedig minden hétvégén

2017. jan. 15. 15:58
 15/15 A kérdező kommentje:

Semmi változás... A haverjaim már lassan ott tartanak, hogy összeköltözés, közös kocsi, eljegyzés, stb... Olyat is ismerek aki már el is vált. :D

Nem tudom mi lesz, vagy bejön a nagy számok törvénye, és a rengeteg potenciális jelöltből legalább egy csak összejön, vagy nem. Akkor se megyek innen sehova.

2017. jan. 15. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!