Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ismerkedni?
19 éves vagyok, első éves egyetemista.
Nem igazán járok el sehová, nem vagyok kimondottan bulizós típus, inkább kiállításokra, felolvasóestekre járok, mert jómagam is művészkedem.
Az egyetemi szakomra is túlnyomóan lányok járnak, egy-két fiúval találkoztam eddig elvétve, de igazából ők sem az "eseteim", mert inkább a 30-40 éves férfiakhoz vonzódom. Igen, persze lehet jönni a hülye apakomplexusos dumával, de erre én is egy elcsépelt választ tudnék adni: a saját korombeli fiúk értelmiségi szintje kritikán aluli, és nem érdekli őket más a bulikon és skalpgyűjtésen kívül. (Jó lehet mondani, hogy van sok komolytalan, ugyanilyen 30-40 éves férfi is). De az a legnagyobb problémám, hogy a környezetemben élő férfiak mind foglaltak, ezenkívül nem vagyok egy kezdeményező típus, de hozzám se mer senki odajönni, mert kívülről elvileg elég megközelíthetetlennek és komolynak tűnök, no és persze azt is gondolhatják, hogy a koruk miatt nem állnék szóba velük.
Egyszerűen nem tudom, hogy hol tudnék megismerkedni olyan férfivel, aki független, értelmiségi és komoly kapcsolatot keresne.
19/L
(És mielőtt elkezdené valaki kedvesen ideírni, hogy biztos nagyon ocsmány vagyok, elmondanám, hogy sármos focisták, bankigazgatók vetettek rám már szemet, csak nem igazán olyan kapcsolatban gondolkodtak velem, amire én vágynék.)

Első és második: igen, köszönöm, nem azért tettem fel a kérdést, mert itt akarnék ismerkedni.
3. Képzeld olyan ismeretségi köröm van, hogy elég elit emberekkel van lehetőségem találkozni. Néhányukkal még baráti viszonyban is vagyok. De szeretőségből nem kértem.

"ezenkívül nem vagyok egy kezdeményező típus"
= akkor te tkp. arra vagy kíváncsi, hogy veled hol akarnának ismerkedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!