Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Papnak menjek vagy mondjam azt hogy meleg vagyok, hogy végre békén hagyjanak a nők?
Figyelt kérdés
Már elegem van.... Állandóan próbálkoznak nálam a női ismerőseim, de én nem akarok kapcsolatot, nekem jó egyedül. Már kicsit idegesítő, hogy ilyen sok nő próbálkozik állandóan nálam....2016. dec. 16. 16:28
2/8 anonim válasza:
Nem vagy elég határozott, hülyének néznek. Érdekes ha valaki határozottan magabiztosan elmondja a véleményét azt megértik az emberek.
Bántsd meg őket, mondd nekik: " ma már szexeltem egy nálad 100x jobb nővel. Ne nevettess már".
3/8 anonim válasza:
Most ,hogy feltetted a kérdést a nők ezután rád sem mernek majd nézni. A problémád megoldódott.
4/8 anonim válasza:
Mit jelent ez a próbálkozás?
Valószínűleg csak beképzeled.
5/8 anonim válasza:
Volt itt nemrég egy papfétises válaszoló, őt próbálod felszedni?
6/8 anonim válasza:
Ok, kapcsolat nem akarsz, de nőre sem vágysz?Jó egyedül?
Akkor valóban menj papnak, mert itt már gond van!
nő vagyok...
7/8 anonim válasza:
Már én is unom ezt a sok nôt, alig bírom lekoptatni ôket... Csak nyomulnak folyamatosan, nem értik meg, hogy egyikük sem érdemli meg, hogy beengedjem fenségességem szférájába...
8/8 anonim válasza:
Jáááj, mesélj még egy kicsit, mennyire szar neked XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!