Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet meleg a haverom azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet meleg a haverom azért nem volt még szinte senkije 34 évesen?

Figyelt kérdés
Van egy haverom akinek még szinte nem volt barátnője. Mikor kérdezem ezt tőle csak a magasságára fogja. Valóban 161 centi de szerintem ez nem lehet az oka mert csomó alacsony pasinak azért van barátnője
2016. nov. 3. 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy haverom, de nője még nem volt. Azaz volt, aki rá volt állva, de nem lett semmi, mert fél tőlük szerintem. Egyébként normális ember, normálisabb mint az emberek 70-80%-a. Valszeg aszexuális, bár ki tudja, én sosem feszegetem ezeket a dolgokat, mert nagyon jó cimborám és nem rám tartozik. Javaslom te se tedd, nehogy megorroljon rád.
2016. nov. 3. 15:19
 2/4 anonim válasza:
0%
És miért baj az, ha meleg? Megvan neki is az élete.
2016. nov. 3. 15:20
 3/4 anonim ***** válasza:
60%
vagy talán nem akar bnőt. Ez meg se fordult a tyúknyi agyadban.
2016. nov. 3. 15:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Rám is mondogatták már, én sem nem vagyok az. Kicsi az esélye, hogy ő meleg. Egyszerűen vannak olyan férfiak, akikre egyetlen nő sem tart igényt, ennyi.
2016. nov. 3. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!