Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet h meleg a haverom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet h meleg a haverom?

Figyelt kérdés
Együtt mentünk edzeni előtte öltöztem át, és nagyon megnézett, aztán meg észrevettem, hogy felállt neki. Amikor észre vette, hogy nekem is feltűnt akkor meg tökre elpirult és kirohant a fürdőbe.
2014. nov. 16. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet
2014. nov. 16. 20:53
 2/7 RRR ***** válasza:

le ne hajolj előtte!!!

lehet

2014. nov. 16. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Lehet,de az is lehet hogy biszexuális, szerintem inkább hagyd és ha esetleg megint csinál hasonlót akkor kérdezz rá hogy mi volt ez.
2014. nov. 16. 20:59
 4/7 anonim válasza:
Hát van rá esély, de mindenképp beszéld le vele, jobb tisztázni a dolgot! A szappannal tényleg vigyázz https://www.youtube.com/watch?v=r8x0CMpBibU
2014. nov. 16. 21:07
 5/7 supra01 ***** válasza:
100%
Lehet, de nem biztos. Beszélj vele, és kész. Ennyi az egész. Ha az is lenne mi van vele? Semmi. Attól a haverod.
2014. nov. 16. 21:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha jóban vagytok meglehet beszélni, úgyis tagadni fogja de ha szépen átgondoltan beszéled meg vele és nincs ezzel semmi bajod hogy esetleg meleg vagy bisexuális akkor szerintem nem lesz gond. Még lehet hogy jobban megnyílik előtted.
2014. nov. 19. 00:10
 7/7 anonim válasza:
Szinte biztos vagyok benne hogy biszex vagy meleg!
2014. nov. 19. 01:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!