Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit érezhet irántam a hetero...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érezhet irántam a hetero haverom?

Figyelt kérdés

Már több mint 1éve jó barátságban vagyunk. Igaz 2hónapig a nyáron nem beszéltünk, mert szerelmes lettem belé, amiről ő még akkor nem tudott. Azért szakitottam meg vele a kapcsolatot mert szenvedtem, és féltékeny voltam egy csajra akivel ő foglalkozott. De a lényeg, azóta ujra beszélünk! Úgy mondd ő visszakönyörögte magát hozzám, és a csajjal is felfüggesztette a kapcsolatat csak hogy én legyek a haverja újra! És azt is bevallotta neha bevillanak neki olyan képek hogy én meg ő csókolózunk és hogy csak en velem lenne rá képes nem heterohoz méltoan viselkedni.. Én nagyon szeretem őt! Tiszta szívemből! És érzem hogy ő is engem. Csak hát ő mégis hetero, gyerekei, menyasszonya van.. Csak mégis mi ez a furcsa vonzódás??

Én 20/F ő 25/F

2013. szept. 27. 12:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most nem értem. Felfüggesztette a kapcsolatot, és gyerekei, menyasszonya van?

A srác biszex hajlamú, nem totál heteró.

2013. szept. 27. 12:57
 2/9 A kérdező kommentje:
hát igen, kavart a csajjal, és még más csajokkal is kavar most is.. Előttem sose voltak neki homoszexuális gondolatai. De én mégis kivétel vagyok neki.
2013. szept. 27. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Szereti a barátod a menyasszonyát vagy csak a gyerek miatt van még vele ?

tudja a barátod hogy szerelmes vagy belé ?

Ha a barátod is szeret akkor szerintem ne foglalkozz a a menyasszonnyal és gyerekével számodra a te boldogságod a fontos és abból ítélve amit írtál nélküled is szétmennének

2013. szept. 27. 13:50
 4/9 A kérdező kommentje:

nekem azt mondja szereti! Igen tudja hogy szerelmes vagyok belé!

Áá hogy miattam szétmenjenek? Neem. Csak hogy biszex lenne haverom?

2013. szept. 27. 20:28
 5/9 anonim ***** válasza:
ha szereti akkor mér kavar más csajokkal ? nálam ez a kettő üti egymást
2013. szept. 27. 20:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudod ö az a tipikus pasi. Neki mindent lehet! Meg aki rá néz a csajára az halott! De amugy összetörne ha elhagyná a csaja... De akkor sem változna meg. :S
2013. szept. 27. 21:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mivel tudja hogy bejön neked, ezért foglalkoztatja a dolog, kiváncsi milyen lenne, ettől még nem feltétlennül bisex. Ha felhozza a témát akkor mond meg neki, hogy ha akarja kipróbálhatjátok (mármint a csókot) ha nem tetszik neki az ötlet akkor mond hogy csak vicc volt :D

Lehet, hogy egyszerű kiváncsiság, de az is lehet, hogy annyira tetszene neki a dolog hogy kiderülne hogy bi.

2013. szept. 30. 08:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Hmmm! van benne valami..:)))
2013. szept. 30. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugye?! :) Majd írd meg hogy alakulnak a dolgok :)
2013. szept. 30. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!