Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhet irántam a hetero haverom?
Már több mint 1éve jó barátságban vagyunk. Igaz 2hónapig a nyáron nem beszéltünk, mert szerelmes lettem belé, amiről ő még akkor nem tudott. Azért szakitottam meg vele a kapcsolatot mert szenvedtem, és féltékeny voltam egy csajra akivel ő foglalkozott. De a lényeg, azóta ujra beszélünk! Úgy mondd ő visszakönyörögte magát hozzám, és a csajjal is felfüggesztette a kapcsolatat csak hogy én legyek a haverja újra! És azt is bevallotta neha bevillanak neki olyan képek hogy én meg ő csókolózunk és hogy csak en velem lenne rá képes nem heterohoz méltoan viselkedni.. Én nagyon szeretem őt! Tiszta szívemből! És érzem hogy ő is engem. Csak hát ő mégis hetero, gyerekei, menyasszonya van.. Csak mégis mi ez a furcsa vonzódás??
Én 20/F ő 25/F
Akkor most nem értem. Felfüggesztette a kapcsolatot, és gyerekei, menyasszonya van?
A srác biszex hajlamú, nem totál heteró.
Szereti a barátod a menyasszonyát vagy csak a gyerek miatt van még vele ?
tudja a barátod hogy szerelmes vagy belé ?
Ha a barátod is szeret akkor szerintem ne foglalkozz a a menyasszonnyal és gyerekével számodra a te boldogságod a fontos és abból ítélve amit írtál nélküled is szétmennének
nekem azt mondja szereti! Igen tudja hogy szerelmes vagyok belé!
Áá hogy miattam szétmenjenek? Neem. Csak hogy biszex lenne haverom?
Szerintem mivel tudja hogy bejön neked, ezért foglalkoztatja a dolog, kiváncsi milyen lenne, ettől még nem feltétlennül bisex. Ha felhozza a témát akkor mond meg neki, hogy ha akarja kipróbálhatjátok (mármint a csókot) ha nem tetszik neki az ötlet akkor mond hogy csak vicc volt :D
Lehet, hogy egyszerű kiváncsiság, de az is lehet, hogy annyira tetszene neki a dolog hogy kiderülne hogy bi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!