Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kb ilyen külsejű nőhöz hogy kell kinézni hogy legyen esélye a férfinak?
Kis naivak... ;) Sajnos nagyítóval kell keresni a nem anyagias nőt. De ettől még lehet jó nője az embernek.
Én átlagosan nézek ki, anyagilag nem állok jól, mégis pont, amikor kirándultam (fésűt sem vittem magammal), olyan csajjal jöttem össze, akit a legtöbb srác a túrán irigyelt tőlem.
Elsősorban belül (tudatilag) dől el. Nem azt jelenti, hogy gondolsz egyet és hip-hop megvalósul, hanem előbb utóbb megtörténik.
Amíg nem az történik, amire nyitott vagy, az is része az életnek, ha kellemetlennek éled meg a többi eseményt, akkor is nézd a jó oldalát: hasznos, tanulni lehet a nehézségekből.
Például minek izgatod magad, ha leszólítasz 29 nőt, de csak a harmincadik áll veled szóba...:) ;) Nem avval a 29-cel foglalkozz utólag... Összejössz a 30.-kal, aki lehet h történetesen bombanő, és dugsz vele akár csóróként is, de lehet, hogy átlagos kinézetű, átlagos lelkű - de hát aki a "kicsit" nem becsüli... ;)
.
Nem a jógán múlik - aki ezt állította, az valami zavaros fejű trollzonbörze. ;)
Még egyszer tehát: a tudatod kihat a külvilágra. De a tudatalatti egykori negatív élményeid is.
Akárcsak nálam. Így hát van, amikor kellemetlenségek történnek velem és van, amikor kellemes dolgok.
De miért ne lehetne kiegészíteni tudatos módon kellemes vágyakra való nyitottsággal is...? Nemde? ;)
Tehát NEM feltétlen kell se pénz, se jó kinézet, se feltétlen ápoltság a jó nővel való szexhez, sőt, ha szükséges minden szempontból, akkor a tartós kapcsolathoz se.
Más kérdés, hogy kompromisszumokra szükség van. Ha a csaj azt mondja, hogy nem tetszik neki, ha a túrázás után sárossá vált pólódat nem veszed le, akkor megdumáljátok, és lehet h arra juttok, hogy vedd le, dörzsöld ki a már megszáradt sárt, és majd kimossátok. Csak egy példa a kompromisszumra.
Ugyanis egy szóval se állítom, hogy ne kellenének kompromisszumok.
De a lényeg nem itt van tehát...
Mivel ha tudatilag nyitott vagy a vágyaidra is, akkor azok megvalósulnak, csak idő kérdése. Ha életed során felesleges, akkor nem valósul meg (legfeljebb más dimenziókban), ha meg szükséges, akkor 50 év múlva, vagy 50 másodperc múlva, vagy 3 nap múlva megtörténik veled.
De ha még csak nem is vagy nyitott rá, akkor mit vársz?? ;)
.
Az megint más kérdés, hogy a legtöbb nő márpedig nagyon anyagias a mai világban. De ezt a negatív tényezőt tehát ki lehet kerülni - lásd fentebbi példámat: 20-ból, vagy 50-ből, vagy épp mondjuk 30-ból minimum egy jó nővel össze lehet jönni általában. :)
Volt tehát, amikor kapásból nekem elsőre lett bombanőm, aki ápolt volt és gyönyörű, és fiatal, 20 év körüli volt akkoriban... Rongyos voltam pedig, és pénztelen. És nem azért bújt össze velem, mert "megszánt volna engem", vagy hasonló... Hanem mert beszélgettünk, és megláttam a bensőmet. A döntésemen múlott, h nem lett belőle párkapcsolat is - alapvetően mert nem akartam távkapcsolatot. De legalábbis volt egy jó napom vele. :)
És ettől még igen is lehet panaszkodni is! A legtöbb nő egy anyagias k...! Mondjuk ki, mert így van! Tisztelet a kivételnek.
.
A pénz nem baj, ha van, csak hát akinél ennek van központi szerepe (pl a legtöbb lényeges döntés meghozatalában, pl hogy kivel létesít párkapcsolatot és kivel nem), az egy nagy K, akár férfi, akár nő.
Szóval még ha a legtöbb nő nagyon anyagias is, nem az összes. Tehát ugyanakkor nyiss a vágyaid előtt. Aztán megtalál téged is olykor a pozitív kivétel (pl nem anyagias jó nő "formájában"). Vagy akár lesz időszak, amikor akár sorozatban. :)
De fel kell tudnod fogadni az élet nehézségeit is.
Nem vágyni a nehézségekre, hanem tudomásul venni, hogy olykor azok is vannak, és okulni azokból.
Az éremnek (életnek) két oldala van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!