Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy kb ilyen külsejű nőhöz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kb ilyen külsejű nőhöz hogy kell kinézni hogy legyen esélye a férfinak?

Figyelt kérdés
[link]
2016. dec. 15. 23:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
45%
Qrvajól.
2016. dec. 15. 23:47
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
Nadrág alatt hatalmas... pénztárcának kell virítani.
2016. dec. 15. 23:49
 3/11 anonim ***** válasza:
58%

[link]

Így.

2016. dec. 15. 23:53
 4/11 anonim ***** válasza:
46%

A) minimum sportos testalkat

B)tök mindegy,csak dohány legyen

2016. dec. 16. 00:48
 5/11 anonim ***** válasza:
17%
2016. dec. 16. 01:15
 6/11 anonim ***** válasza:
a karján az látszik,hogy csont sovány.ez olyan kiéheztetett joga maca,vegetárijános.valami ecsetfejű trendi hülyegyerek vagy a hippi jogás fiú megy ehez.
2016. dec. 16. 07:27
 7/11 anonim ***** válasza:
90%

Atyaisten mennyire szánalmasak vagytok,ilyenkor szégyellem,hogy férfi vagyok.

Ha egy nő jól néz ki az csak a pénzre hajt,vagy csak kigyúrt palit akar...ne csodálkozzatok,hogy nektek fele ilyen jó nőtök sem lesz a büdös életben.

2016. dec. 16. 08:53
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy hippi luvnyához? Pénzesen
2016. dec. 16. 08:57
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

Most ha belinkelek neked egy pasit, hogy "így nézz ki", akkor rohansz plasztikáztatni, vagy gyúrsz két évig, esetleg túlórázol 10 évet? Vagy mit szeretnél a kérdéssel és a válaszokkal elérni?!

Nekem több értelme van annak, ha magadról teszel ki képet, és írsz pár sort, amit érdemes tudni rólad. (Az ilyen rendes, kedves, humoros stb. maszlagot ugorjuk, az is ezt képzeli magáról, aki bunkó.)

Aztán kapsz pár tippet, hogy milyen kaliberű csajoknál érdemes próbálkoznod.

Vagy ezt már próbáltad, de nem tetszett a válasz?

Komolyan nem értem.

A képen én meg egy csinos lányt látok, aki valószínűleg jógázik. Nekem az ugrik be erről, hogy olyan csaj, aki foglalkozik az egészségével, kicsit érdeklik az ezoterikus dolgok, szereti a természetet, valószínűleg inkább nyitott személyiség, ha ilyen képet megoszt, de nem az a tipik agyatlan liba, aki csücsörgi csöcskidobós képet tesz ki. Azon se csodálkoznék, ha vega-bio megszállott, és van legalább egy háziállata.

Ebből nektek hol jött le olyan, hogy csak kigyúrt állatokra vagy pénzes bunkókra gerjed?!

2016. dec. 16. 09:26
 10/11 osterban ***** válasza:
Azt hogy szuper jóképűnek kell lenni, gazdagnak, menő kocsidnak és hatalmas szerszámodnak kell lennie, csak azok hangoztatják, akik képtelenek összejönni egy csinos, aranyos csajjal, és azzal nyugtatják magukat, hogy erről nem ők tehetnek, minden jó nő számító. Egyáltalán nem így van. Ha adsz magadra, ápolt vagy, magabiztos vagy - nem öntelt, egyszerűen csak elfogadod magad, jól érzed magad a bőrödben -, nem anyukáddal laksz és van valamilyen állásod, akkor össze lehet jönni ilyen lányokkal. Nekem nincs saját lakásom, egy garzont bérlek, nincs nemhogy kocsim, de még jogsim se, mert volt egy balesetem fiatalon, és azóta tartok a vezetéstől, átlagosan keresek, átlagos szerszámom van, mégis mindig csinos, kedves barátnőim vannak. A jelenlegi barátnőm szebb szerintem, mint a lány a képen. Modellként is rendszeresen dolgozik, nyáron például szerepelt a Samsung egyik olimpiára készített reklámfilmjében. Egyszerűen igényes vagyok magamra, jól érzem magam a bőrömben és vannak céljaim, hobbijaim, amik egyedivé, érdekessé tesznek. Nem azzal töltöm minden estém, hogy bevágódok a tévé elé és bepattintok néhány sört. És amikor épp nincs senkim, merek kezdeményezni. Ennyi a titok.
2016. dec. 16. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!