Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes csajozos könyv mehet a kukába mert abból nem lehet megtanulni csajozni?
"Nem szexuális indíttatásból választok párt, legalábbis nem kizárólag"
A kedvencem még amikor mondják az állitólagos (normális lányok) hogy minden férfi csak azt akarja és mind egyforma---->valóság------>aki nem vonnzó számukra szexuálisan tehát külsőleg nem rázza fel őket azzal szóba sem álnak..Tehát akkor most a lányok nem olyanok mint a pasik hogy nekik is elsődleges a szex?
Kérdező, funkcionális analfabéta vagy, vagy mi van?
Attól még, hogy fontos a szex, nem CSAK az fontos....
Vagy ha neked pl fontos, hogy finom ételeket ehess, akkor már egyből ez az EGYETLEN dolog, ami foglalkoztatni tud? Vagy mi van veled? :D
Akkor mit akarsz tőlük, ha szerinted mind ilyenek?
Látom, nem olvastál te semmit vagy csak nem értelmezted a leírtakat.
ma 17:10 76%-os
Ohhhh hát ti nektek nőknek minden pasi bolond és hülye aki nem azt irja amit hallani szeretnétek..erröl ennyit!
Egyébként az egyetértés sehova nem vezet,mig a vita csiszolja az embert..
Abszolút nem értettünk egyet szerintem az említett válaszolóval :D
De vele lehetett VITÁZNI, nem abból állt, hogy írtam 8 oldalt, ő meg hozzám vágta, hogy képmutató és hazug vagyok, mint te :DD Nem bolond és hülye, akinek más a véleménye, de akitől ennyi telik, hogy hozzám vág néhány random sértést, és ennyiben ki is merül a vita, azt nem tartom túl intelligens embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!