Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sántaság; mennyire probléma ez a nőknek?
Eszméletlen ,hogy egyesek miket irnak,ne foglalkozz velük.
Szerintem semmilyen problémát nem okozhat a sántaságod ha a másiknak szimpatikus vagy,hiszen az nem befolyásolja a belső értékeidet.
Jesszus, pár válaszon lesokkoltam rendesen...
Nem, nem lenne kizáró ok, sőt, a barátom sánta (GBS-e volt, annak a "maradéka", nem fog ő se "rendesen" járni soha), én kifejezetten aranyosnak és vonzónak találom ezt benne. Szoktam is Bicebócának becézni :DDDD
Nem okoz gondot neki a túrázás (jobban bírja, mint én :D ), nehéz tárgyak emelése (fizikai munkát végez), semmiben nem korlátoz bennünket. Egyedül futni nem tud, vagyis hát ha vért izzad, akkor pár méteren tud produkálni valami kocogásra emlékeztető mozgást, de nem jellemző, de soha nem is volt rá szükség a kapcsolatunk szempontjából.
Mondjuk NAGYON sokat számít, hogy ő nem úgy áll hozzá, hogy milyen rossz neki, hogy sánta, hanem úgy fogja fel, hogy egyrészt neki ez a természetes állapota, ő ilyen és kész, másrészt meg tök jókat szórakozik azon, ahogy új ismerősök próbálják kipuhatolni, hogy mi történt vele, és milyen zavarban vannak, nem mernek rákérdezni :D Elég sok szemét poénkodásra ad lehetőséget, haveri körben mindenki elsütöget pár sántás poént minden összejövetel alkalmával (ha idegen szólna be neki tényleg rosszindulatúan, akkor viszont péppé lenne verve az illető szerintem), új emberek a társaságban csak pislognak, mikor először vannak ott és hallják ezeket. Kettőnk között is elég gyakori poénfaktor, hogy ő sánta.
De ő ilyen laza, mikor még kerekesszékben volt, akkor is szórakozott vele, nem siratta magát. Ez pedig NAGYON nagy pozitívum volt mindig is a szememben.
SOHA nem éreztem, hogy ne lenne egészséges, vagy hogy ettől kevesebb lenne.
Koptatták már le lányok a lábai miatt, azt mondja, még örül is neki, hogy már a kezdeményezésnél kiderült, hogy milyen emberek, nem kellett sok időt pazarolnia rájuk.
Akiben ennyi tolerancia sincs, azt hagyd a fenébe, és örülj, hogy hamar megszabadulsz tőlük.
Sok mindentől függ, hogy kizáróok vagy sem. Egyrészt, hogy mennyire sánta. Ha alapvetően nem akadályozza semmiben, ergo lehet vele ugyanúgy túrázni és tudja velem séta közben tartani tempót, amik nekem nagyon fontosak, akkor igazából nem foglalkozom vele. Én sem vagyok tökéletes. Ha viszont ezek nem valósulnak meg, akkor kizáró ok, mert bármennyire csodálatos ember, az életmódomba nem fér bele. Nyilván más, ha a már meglévő páromat éri baleset, akkor ez van, de szeretném megadni az esélyt mindkettőnknek, hogy életmódban összeillő emberrel jöhessünk össze.
De ameddig inkább csak esztétikai probléma, esetleg csak futni nem tud, illetve nincs emiatt kisebbségi komplexusa, addig ezzel nem törődnék.
Ennyi álszentséget.
Nem vigasztalásra és együttérzésre vágyik a srác, hanem a többség őszinte véleményére.
Nem lesz több attól a srác, hogy sánta, akárhogy dicséritek, nem szorul vigasztalásra. Ti álltok rosszul a mássághoz, nem én. Miért kellene tapintatosabbnak lenni és hazudni annak, aki sánta, vagy más sérülése/fogyatékossága van?
A helyzet az, hogy egészséges srácokat is simán elutasítanék, ha valami nem lenne szimpatikus benne. Nem csak én, a legtöbb nő. És ez a normális, csak én be is vallom.
Ha nem így lenne akármelyikkel összejöhetnék, mert majd megszokom és alkalmazkodom a hibáihoz, mert olyan fene toleráns vagyok. Mert bizony ez hiba, hiába próbálják szépíteni, a legtöbb nőnél erős hátrány. Ugyanúgy, mint a hiányzó fogsor, a 160 centi, vagy a közmunka. Senki nem mondta, hogy szégyellni kell, csak azt, hogy rontja az esélyeidet, kevesebb nőnek fogsz így bejönni.
Rá kell gyúrni az egyéb dolgokra és sokkal szélesebb kör fogja ezt tolerálni.
14 most ezzel nem mondtál semmit.
Illetve gondolkodj el azon, miért nevezed álszentnek azt, akinek ez nem baj...
Nem feltétlenül gondolnám álszentnek azokat, akik azt mondják, hogy nem zavarná őket.
Engem se zavarna egy nőben, nem tudom mi olyan hihetetlen ezen. Ez van, valaki ilyen, valaki olyan, én se gondolom kizárólagosnak a saját véleményemet a témában, el tudom fogadni, ha más másképp látja.
Amúgy köszi mindenkinek a válaszokat, aki normális hangnemben fejtette ki a véleményét(akármi is legyen az), azoknak ment a zöld.
Áruld már el, hogy tulajdonképpen miért is hiba, kérlek. Neked miért lesz rosszabb attól, ha a pasid nem tud futni? :D 2 év alatt SEMMI hatása nem volt a kapcsolatunkra.
Azon meg mi álszentség, hogy leírom a valóságot, hogy a párom sánta és szeretem? XD ismered egyáltalán a szó jelentését? :D
De oké, pontozzátok le a válaszom, tudom hogy ciki olyan pasival összejönni, aki nem egy magazinból lépett elő, ég is miatta az arcom. :(
Ja, és szerinted attól, hogy valaki biceg, már egyből nem egészséges? Miért??? Nem rákos meg aidses meg nem csak egy ujját tudja mozgatni, meg nem vak, vagy ilyesmi, ami tényleg hatással lehetne a kapcsolatra, te jó ég, hogy lehet ennyire intoleránsnak lenni, és még büszkének is lenni rá?
Te teljes mértékben tökéletes vagy, ugye?
Nem kell azért egymásnak esni :)
Nekem semmi problémám nincs azzal, akit ez zavar, nem vagyunk egyformák, tényleg az őszinte véleményekre vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!