Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar lányok/nők többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lányok/nők többsége miért él álomvilágban?

Figyelt kérdés

Meg vagyok döbbenve magyar lányok/nők többsége, saját kitalál álomvilágban élnek. Csakis olyan férfi kell: Aki Szuper,tökéletes ,különleges, mesés gazdagság, amerikai filmben/mesében illő izgalmas hétköznapjai vannak.

Legyen titkos dolgai(persze barátnője tudhat róla): titkos ügynök, király ,herceg, bérgyilkos, vámpír ,démon ,idő utazó, mutáns képességei PL: tud repülni,teleportálni, angyal,ufo..stb Férfinek hozzátartozói(pl:testvérek, szülök) is legyenek szuper tökéletes különlegesek. Férfi legyen szexisten az ágyban persze ló méretű nemi szervvel. Férfinek 0-24 keresztül nőt kell szórakoztatni. Meg éreztetni nővel mennyire különleges nő vagy. Folyamatosan dicsérjen a nőt: Szépséges hercegnő, gyönyörű virágom..stb

Férfival hétköznapjaival filmben illő izgalom legyen: PL: egyik héten világot menti meg, másik héten repülő unikornissal sárkányokat öl. Ilyeneknek agyukra ment sok amerikai mese/film/sorozat? Nem veszik észre ilyen férfiak nem léteznek?

2016. dec. 13. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
34%

'Sok olyan kapcsolatot látok magam körül ami a mienkkel hasonló vagy még a mienknél is keményebb korkülönbséggel működik évek óta töretlenül. Nem hiszem hogy az ilyen kapcsolatok csak a milyen feszes a se.gge ennek a naiv libának gondolatkör körül mozoghatnak'

Hanem? Te azt hiszed, az emberek bonyolultak. Hát nem azok. Te is csupán magyarázgatod, körbejárod azt az egyszerű ok okozati témát, amit leírtam. Magadnak akarod bebeszélni, hogy hát nem is igy van, csak kicsit van igy, vagy kicsit se, már ki tudja...:) Festehgetheted össze vissza, attól még az igazság pőre marad. Mondtam, ha a 30 as hapsi úgy gondolja, hogy elég feszes ez a csaj, illetve,ha nem az, nála fiatalabbat/szebbet nem találok, akkor benne marad a kapcsolatban. És nem azt gondolja, hogy hmm, ez a fiatal lány a korához képest milyen érett gondolkodásu, meg micsoda bonyolult teremtés. :) Az a fajta konstrukció amiben te meg a barátnőid élnek-idősebb palikkal, azért működőképes, mert a csajnak az egzisztencia kell, a férfinak meg a fiatal csaj, akit lehet dugni,esetleg gyereket csinálni, ám utóbbi leginkább megrontja a kapcsolatot, (tiszta sor, mert a lóvé is kevesebb lesz, a csaj is meglöttyed, igy a két fontos oszlopa megroggyan a kapcsolatnak) és még fel is néz rá, mert egy 10 éves korkölönbség esetén olyan komoly az élettapasztalati különbség, hogy elég nem sorozatgyilkosnak lennie.. Ki is tudnám fejteni bvebben , de már igy is hosszú lett...Ja, és mielőtt elkezdenének a csajok itt prüszkölni, mindezeket nem én találtam ki, a 21. században nyugaton ez a tendencia. Ezért ideges a huszonéves srácok nagyrésze. Most mondhatnám, hogy ha várnak 10-15 évet, türelmesen, akkor eljön az idejük, és dughatják a 20 éves kislányokat, ám addigra ebben a brutál sekélyes világban naponta az orruk alá van nyomva, hogy szar emberek, mert nincs csajuk. Itt is, a fészbukkon is, meg mindenhol. Ez is tiszta sor egyébként, mert az átlagos ember pont semmit nem tud felmutatni a párkapcsolatán kívül. Dobbantsál a fészbukkra, mindenki azzal veri a nyálát. Az a valami. Én 10 évig éltem kapcsolatban, akkor még nem volt ez a nagy közösségi oldal mánia (akkoriban indult az iwiw, szóval nem ma volt...) pedig nem is vagyok annyira öreg.... Mindenesetre nekem meg a barátnőmnek sem jutott eszébe, hogy promózzuk magunkat a neten azzal, hogy neki van pasija, nekem meg van csajom. Itt a gyikon is nyomják ezt főleg nők. Idejönnek, lehízzák a sikertelen srácokat, majd az arcukba nyomják hogy bezzeg nekik, meg a párjuknak ömöm bioldogság az élet :) Nem nevetséges? Dehogynem. Na mindegy, agymenésem lett. Lépek is.

2016. dec. 14. 11:34
 52/61 anonim ***** válasza:
51%

48. Pedig vannak ilyen elméletek. Franciaországban nem véletnelenül tilos az apasági vizsgálat.

Lehet hoyg nem iylen drasztikus az arány, legalábbis nem kizárólagos- értem ez alatt azt, hogy a fenmaradó 70% is kefél- ám arról van szó, hogy van 20-30% nyi férfi, akik konkrétan tuti megdugták már legalább egyzser a másik 70% feleséget, csaját, kiszemeltjét stb.

2016. dec. 14. 11:37
 53/61 anonim ***** válasza:
80%

Ahogy nem teszel névelőt a férfi szó elé, tökre olyan mint valami jogi szöveg. Férfi bement a szobába. Férfi (továbbiakban szuperhős) felvette a földről a vonalzót.

Időnként tudtok viccesek lenni. Amúgy milyen titkos dolgok? Ki vágyik erre?

2016. dec. 14. 12:08
 54/61 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy ne haragudj, de nem tudom, miért ne várhatnám el a repülő unikornisokat meg a Batmobilt, ha egyszer én is nyújtani fogom ugyanezt. Meg mégis mire számítottál? Hogy majd én etetem a táltos paripát, amíg te dolgozni vagy sárkányokat ölni?
2016. dec. 14. 12:10
 55/61 anonim ***** válasza:
76%
9-es, mindig jön egy idióta, aki azt hiszi, nem esett le a szarkazmus a többieknek (nem, mi tényleg azt hisszük, hogy sárkányokról van szó...)
2016. dec. 14. 12:13
 56/61 anonim ***** válasza:

"egyik héten világot menti meg, másik héten repülő unikornissal sárkányokat öl"

Szerintem itt te élsz álomvilágban, bocs.

2016. dec. 14. 19:42
 57/61 anonim ***** válasza:

Nézd én hiszem hogy nem csak testiségre és pénzvágyra épülhet egy kapcsolat. Ha elhinném hogy ennyi jár az élettől akkor nem lenne értelme párt keresnem és valakivel családot alapítani. Létezik a szerelem és lehet szerelemből/szeretetből házasodni. És amíg a párom nem hülye kur.vának hív egy vita során hanem még mindig a kedvesének és még a hangját sem emeli fel nem hogy trágárkodna vagy agresszív lenne amíg érzem hogy szeretnek és gondolnak rám hogy nem nyűg vagyok és a testiség messze nem a fő szála a kapcsolatunknak addig igenis úgy gondolom hogy nem csak a feszes valagam az ami összetart minket. Valóban felnézek rá de nem csak az élettapasztalata miatt hanem mert rengeteg mindenen ment keresztül és újra és újra talpra állt. A mély szegénységből kimászva egy vállalatot indított és igazgatja a kis életét ha szarba kerül akkor is várat épít belőle nem pedig elsüllyed. Nem várja el hogy az anyja a barátai én vagy bárki más irányítsa és oldja meg az életét. Sok minden van ami miatt úgy gondolom jogosan nézek fel rá.

De más a világnézetünk így feleslegesen tépem a szám :) Mindenesetre én jobban értékelem a pozitívabb világképet ami helyet enged az árnyalatoknak és egy vidámabb jövőt mutat.

2016. dec. 14. 19:44
 58/61 anonim ***** válasza:
62%

Neked inkább rabszolga kellene, aki miután felpofozod kèr mèg egyet...

2016. dec. 14. 19:51
 59/61 anonim ***** válasza:

57. nem mindegy, hogty valóban hiszed e, vagy csak hinni akarod. Azaz bedumálod magadnak. Az mi, hogy jó ember mert nem kvázott le? :) Az emberek nagyobb része nem kuvázza le az aktuális párját, ez nem érdem. Pl az iylen evidenciákból lehet nagyon jól látni, hogy önigazolásról beszélünk. Sokkal többet nyomott a latba a "vállalkozó"sága a csókának, mint minden egyéb más. Ehhez igazítod az összes többit. Különösen érdekes, hogy a te példád is tipusos, ráadásul a barátnőidé is. Más nők ezeket szimplán lehazudják, elhallgatják. Ugy tűnik nekik nem megy oylan jól az önigazolás :) Van egy csaj ismerősöm. Egy milliomos férfivel házasodott össze (tippelhetsz, hogy a hapsi 30 felett volt e a csaj meg a huszas évei elején) Megromlott a házassága , elvált, amikor mesélt az uj pasijáról, azt adta elő nekem, hogy iylen kis bénácska nem jóképű, csóró figuráról beszélgetünk, meg hogy ő (már a csaj) megváltozott, már nem érdeklik az "olyan" pasik Kiváncsiságből megbnéztem a fbjét, ott van mellete a srác, 2 méter magas szőke kék szemű, brutálisan jókötésű, tipukus klark kent arccal, és 3 azaz 3 vállalkozást futtat egyszerre. 25 évesen, saját lakása van. Full milliomosak a szülei...:D Ekkora külömbségek vannak a között, amik a nők "látnak" egy férfiból elmondásuk szerint, meg a valóság között. Én még jóindulatú is vagyok, mert nem nevezem szimpla hazugságnak, mert hajlok arra, hogy a nő valóban ezt próbálja magának bedumálni, igy könnyebb lehet a tükörbenézés. Nem a pénz és!vagy a külső, hanem a szerelem miatt van a férfival. Tiszta sor.

Én nem "hiszek" valami világképben. A mellékelt ábrák ezt mutatják nagyobb részt. Persze hogy van olyan, akik szerelemből házasodnak manapság is. Majd 7 év múlva elválnak. Mnapság már jóval meghaladja az 50 %ot a válások száma. Házasság nélküli kapcsolatok meg 90%ban befuccsolnak 5 éven belül. A gyermekvállalás után szinte közvetlenül nagyrobbrészt elválnak az emberek, mint nem. Ez van.

2016. dec. 15. 09:16
 60/61 anonim ***** válasza:
Egy férfi és egy nő tartós kapcsolatának már nincs jövője a XXI. században, ahogy a gyerekvállalásnak sem a fejlett társadalmakban. Teljesen elidegenedik egymástól a férfi és a női nem, ha vezetnének statisztikát a szexkapcsolatokról, biztosan több lenne, mint hagyományos értelemben vett párkapcsolat.
2016. dec. 16. 18:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!