Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar lányok/nők többsége miért él álomvilágban?
Meg vagyok döbbenve magyar lányok/nők többsége, saját kitalál álomvilágban élnek. Csakis olyan férfi kell: Aki Szuper,tökéletes ,különleges, mesés gazdagság, amerikai filmben/mesében illő izgalmas hétköznapjai vannak.
Legyen titkos dolgai(persze barátnője tudhat róla): titkos ügynök, király ,herceg, bérgyilkos, vámpír ,démon ,idő utazó, mutáns képességei PL: tud repülni,teleportálni, angyal,ufo..stb Férfinek hozzátartozói(pl:testvérek, szülök) is legyenek szuper tökéletes különlegesek. Férfi legyen szexisten az ágyban persze ló méretű nemi szervvel. Férfinek 0-24 keresztül nőt kell szórakoztatni. Meg éreztetni nővel mennyire különleges nő vagy. Folyamatosan dicsérjen a nőt: Szépséges hercegnő, gyönyörű virágom..stb
Férfival hétköznapjaival filmben illő izgalom legyen: PL: egyik héten világot menti meg, másik héten repülő unikornissal sárkányokat öl. Ilyeneknek agyukra ment sok amerikai mese/film/sorozat? Nem veszik észre ilyen férfiak nem léteznek?
#36 Egy valami viszont biztos közös volt az általad említett férfiakban: relatíve népszerűbbek, nagy baráti körrel, könnyen szocializálódnak, lazák, extrovertáltak stb.
Eltaláltam?
#38 nincs mit.
Most elemezzem a másik osztálytalit is? Az tavaly volt, de ott csak velem együtt 6-an voltunk srácok a csajok meg 7-en + tanárnő.
Ottani ötös
1.Mr.Gigolo, aki nagyon sokat vetített arról, hogy ő kit és hogyan. Szerintem mellébeszélt azért. Ezt leszámítva jó arc, bár kicsit primitív, egy mélyebb utalást vagy intellektuális humort már nem ért. Gyúrogat, munkája árufeltöltő meg "kocsikat javít". Velem egymagas, elég vékony a gyúrás ellenére sem egy "Igazságos Izom Tibor".
2.Sötét hajú és lelkű srác, sárgás és nagyon szabálytalan fogsor, munkája nincs, dobos egy zenekarban amivel néha egész jól keres (hakni) máskor szinte semmit. Sok cigarettázás, bőrkabát. Van barátnője, fixen ugyanaz a lány régóta.
3.160(?) körüli magasság, szőke haj, vékony alkat, az erei mindenhol átütnek a bőrén szép kéken. Nem dolgozik, 2 lakást is örökölt + ahol lakik és az albéletbe kiadásokból + örökség jól elvan. Eléggé kocka és dragonball mániás.
4.Közepes magasság, "feka-frizura" (ilyen göndör mikrofonhaj), semmit nem vesz komolyan, "csak a poén", mukássága rapszódikus, tipikus éltművész. De mindig vidám. Jó haver amúgy, de nem szabad barátnak tartani, mert neki mi többiek csak közönség és mellékszereplők vagyunk.
5.Nagyon-nagyon-nagyon intelligens és okos (185 körüli IQ, MENSA tagság, kitűnő eredmény az ELTE egyik karán (fizika(?)), de az élettel nincs köszönőviszonyban. Hosszú csimbókos haj, igénytelen arcbőr, szociális visszamaradottság, sápadtság, nagyon fura beszédstílus. Én bírtam, jó sakkpartner volt. Csontos alkat, középsmagas.
Nincs értelme az ilyen kérdéseknek. Mert mindenki, főleg a nők az bizonygatják hogy ez nem igy van, pedig ez a valóság, tapasztalatokra épülő dolog, amit nem 1 ember hoz fel.. lehet sok 100ezer millió férfinek is ugyan ez a gondja a nőkkel, de Nem. a Nők szentek, oltalmazzuk őket, nincs igy, védjük őket.. ők a sértettek. Ha meglátnak egy párkeresésben szenvedő férfit, akkor lenézik, úgy állitják mintha a férfivel lenne a gond.
De kérdésedre válaszolva, saját meglátásom tapasztalatom szerint, azért élnek a nők álom világban, mert mindig a jó kell nekik, a tökéletesebb felé húznak. Van egy Bmws jól kereső fickó, félévig jó lesz nekik, úgy gondolják. aztán rá unnank, mennek tovább, jön egy domináns alfahim üzlet ember, vele is összejönnek, jön még egy milliárdos férfi a képbe, ez a férfi is megadja a nőnek, sok 100 ezres dolgokat vesz neki, hogy a nő igényeit kielégitse. És Vagyunk mi. Átlagos férfiak, nincsennek millióink, mi vagyunk a tanulatlank szerencsétlen balekok, akiket lenézhetnek. Vagy esetleg megszánnak és pincsi kutyának használnak. Tehát, a Nők többsége a legjobb felé törekszik, a legjobbat kapják mindig mindenhol, végig mennek 10 ilyen jómódú férfin, elég ahhoz hogy az Igényeik az egekben legyenek, megszokásokkal, hogy mindig mindenhol ki van nyalva a kis popsiuk. Aztán meg szidkozódnak, hogy miért vannak unalmas átlagos férfiak.
A 3-assal (őrült feltaláló) mi a baj? Én nála nem értem amúgy mi a lassan ötéves cöibátusnak az oka. Jól néz ki, van humora, szórakoztató, sok haverja van, jellemileg is rendeben van, talán a legkorrektebb haverom. Igaz elég őrült, képes volt a gördeszkából távirányítós "motort" gyártani és azzal száguldozik, időnként gladiátorjelmezbn jeleni meg a városi napok "buli-időszakában" meg valami hüllőt tart otthon.
#7-nek voltak barátnői - mesélt róla - de mind csak kihasználta, bántotta, kidobta.
'Nekem a célom hogy egy viszonylag jó életszínvonalat tudjunk összehozni ketten úgy is hogy lesznek gyerekek"
Ez itt egy generális, és jellemző "porobléma" . A nők többsége, noha elvárja attól a férfitól, akivel komoly kapcsolatot akar kialakítani, hogy "álljon meg a saját lábán", saját magától ezt nem teszi meg, hiszen űgy van vele, hogy majd "ketten biztosítunk magunknak ezt azt". Érted? Nálad itt van a turpisság. A te korosztályodban baromira nincsen oylan srác, aki fel tud mutatni ezen a téren bármit. Ezért jön képbe akár az átlag alatti külsővel bíró 30 as figura. Én is 30 as vagyok, és szerintem te nem akarod tudni, mit gondol egy 30as férfi a 20-25 éves kislányokról. Valószínüleg újragondolnád a belső egyezéses kitételedet, illetve ha valóban létező belső egyezésről beszélünk, az nem mond el semmi jót a férfiről, mert nem azt jelenti, hogy te felnőttél egy férfihez, hanem azt, hogy a csóka elfelejtett felnőni. Tudom, hogy sok huszonéves nő azt gondolja magáról, hogy nagyon okos, tapasztalt, ézelmileg, lekileg érett, és azt azt is tudom, hogy 30 évesen majd jól meglepődnek, mennyire egyszerű, és naiv emberek voltak akkoriban.
Ezen az oldalon rendkívül élesen ütköznek ki azok a társkeresési, és párkapcsolati problémák, amik egyébként IRL is léteznek, ám kevésbé látványosak.
A tiszavirágéletű kapcsolat is kapcsolat. Mivel én már tudom, hogy a szerelem nem tartja össze a kapőcsolatot, ezért azt kell hogy mondjam, hogy bizony egy idő után csak annak van jelentősége, amit korábban írtam, ugyanis ezek szükségesek ahhoz, hogy elinduljon egy kapcsolat. Az pedig, hogy fentmarad e, nem szerelem, hanem leginkább akarati tényező. A körülöttem müködő kapcsolatok többsége rendre oylan, mint egy üzleti megállapodás. Eldöntöttük, aztán együtt maradunk. Tiszta sor, hogy ezek után a döntésben szereplő prioritások legnkáb az egzisztenciára, és a fotogénségre, meg az utcakompatibilitásra helyeződnek.
"Ez van, a férfiak 10-20%-a fekszik le a nők 85%-ával Magyarországon."
Bullshit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!