Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyar lányok/nők többsége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyar lányok/nők többsége miért él álomvilágban?

Figyelt kérdés

Meg vagyok döbbenve magyar lányok/nők többsége, saját kitalál álomvilágban élnek. Csakis olyan férfi kell: Aki Szuper,tökéletes ,különleges, mesés gazdagság, amerikai filmben/mesében illő izgalmas hétköznapjai vannak.

Legyen titkos dolgai(persze barátnője tudhat róla): titkos ügynök, király ,herceg, bérgyilkos, vámpír ,démon ,idő utazó, mutáns képességei PL: tud repülni,teleportálni, angyal,ufo..stb Férfinek hozzátartozói(pl:testvérek, szülök) is legyenek szuper tökéletes különlegesek. Férfi legyen szexisten az ágyban persze ló méretű nemi szervvel. Férfinek 0-24 keresztül nőt kell szórakoztatni. Meg éreztetni nővel mennyire különleges nő vagy. Folyamatosan dicsérjen a nőt: Szépséges hercegnő, gyönyörű virágom..stb

Férfival hétköznapjaival filmben illő izgalom legyen: PL: egyik héten világot menti meg, másik héten repülő unikornissal sárkányokat öl. Ilyeneknek agyukra ment sok amerikai mese/film/sorozat? Nem veszik észre ilyen férfiak nem léteznek?

2016. dec. 13. 20:01
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
80%
De ha nekem egyszer ez kell.... :(
2016. dec. 13. 20:56
 22/61 anonim ***** válasza:
75%
37%-os nem egészen ugyanarról beszélünk. A képes eltartani magát nem egyenlő a multimiliomossal és az az adott nőnek tetsszen kitétel sem feltétlen egyenlő a legyen jóképű magas stb-vel amit itt rendszeresen hangoztatnak (gondolom ezt takarja a jól kinézni). Ezért pontoznak le. Túl egysíkúan látod a dolgokat.
2016. dec. 13. 21:00
 23/61 anonim ***** válasza:
19%
Szánom a magyar nőket. Akkor is a képedbe hazudoznak gátlástalanul, ha a halántékukra tartva ravaszon áll az ujjad.
2016. dec. 13. 21:00
 24/61 anonim ***** válasza:
11%

22 egysikuan? szerinted melyik 20-25 éves srác tudja eltartani magát manapság?

az meg a szokásos kamu, hogy a "jól néz ki" nem lőhető be nagyon nagyon könnyen. nem most másztam le a fárfol, tudom jól, hogy van egy "hajszálnyi" különbség a között, amit a nők mondanak, és aközött, amit tesznek. Ha zavar az "egysikuság" akkor ha hozzáteszem hogy nem minden nőről, hanem úgy 75% kukról beszélek? és természetesen a 25% normális nő a gyikon tanyázik.

2016. dec. 13. 21:09
 25/61 anonim ***** válasza:
Miben hazudnak a nők? Komolyan érdekel mert nem tudhatod adott személy aki ír miben mondd igazat így azt sem hogy miben hazudik.
2016. dec. 13. 21:10
 26/61 anonim ***** válasza:
7%

Abban van igazság, hogy eufemizmusokban mondják ki a "legyen csak magas és jóképű"-t. Pl "legyen borostás" => A borosta csak a jóképűeknek áll jól, a többieken csöves érzete van.

Legyen magabiztos, határozott => Az erős, magas emberek azok.

Legyen ápolt => Vakítóan fehér fogsor.

Markáns arc => Ne legyen nagy orra

A szép szemeket szeretem => Szemüveg kizárva

Legyen jó az ágyban => minimum átlag +1 centi odalent, lehetőleg vér-pénisz, bírja sokáig, ergo izmos legyen.

stb.

De a többi amit írsz, ámokfutás.

2016. dec. 13. 21:14
 27/61 anonim ***** válasza:
88%

a csajoknál a túlzott elvárások ecsetelése,egy szűrő.

a jelentése,alacsony önértékelésű pasik ne is merjetek bepróbálkozni,mert felnőtt férfit keresek,nem palimadarat.

szóval ha beszopod a sok marhaságot amit összehordanak,akkor értelem szerűen nem tartozol az ő súlycsoportjukba.

2016. dec. 13. 21:16
 28/61 anonim ***** válasza:
75%
A 20-25 éves korosztálytól nem is elvárható hogy eltartsa magát amennyiben még tanul. Azonban ha már dolgozik szerintem ildomos elköltöznie otthonról. Ami a jóképűséget stb illeti az én párom pl 168 centi magas és a fiatalkori pattanásai miatt elég heges az arca. Egyik barátnőm az ogrékat szereti. A párja egy 190 körüli 116 kilós súlylökő egy másik barátnőm a szépfiúkat szereti a legutóbb egy ilyen igazi gazdag bulizós ficsúrral jött össze. Neki ez a zsánere. Azért erre nem lehet mondani hogy egységes ízlés.
 29/61 anonim ***** válasza:
7%

nézd, leíron, hogy elég egy két sekélyes és felszines elvárásnak megfelelni, máris szerelmesek lesznek a nők. leirom hogy igy van, én is erről dumálok. mire te nekiállsz visszakozni, hogy nem is ugy gondolkodtad, és egysíkuan gondolkodom.

Viszont, honnan tudom mikor kamuznak a csajok? Amikor egy nyilvánvalóan jó kötésű srácra huzzák a szájukat, hogy nekik aztán nem kellene. Pl. Vagy akkor, amikor azt hazudják, hogy őket aztán a pénz nem érdekli. Sok nőt kérdeztem erről, volt barátnöimet is, mindegyikük elismerte, hogy ha van egy átlagos, kispénző ám kedves férfi, és egy nagyon gazdag átlagos, ám nyers modorú férfi, minden esetben az utóbbi lesz az, akivel lefutnak pár kört.

30/61 anonim ***** válasza:
7%

'A 20-25 éves korosztálytól nem is elvárható hogy eltartsa magát amennyiben még tanul'

Ezt mondd el a 20-25' éves csajoknak is, akik itt anyázzák a semmirekellő férfiakat, illetve 30+os férfiakkal dugnak, mert ők "igazi" férfiak.

2016. dec. 13. 21:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!