Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mai lányok miért nem tudják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai lányok miért nem tudják eldönteni hogy milyen pasi kell nekik?

Figyelt kérdés
Mindennel bajuk van, ha egy pasi visszahúzódó, nem nyit akkor gyáva, balfék, nyuszika, nem férfi stb., de ugyanakkor ha az ember leszólítja a lányokat, megdicséri őket hangosan, elhívja őket valahová akkor alpári bunkó, majom, tulok stb. Sírnak azért is mert soha senki nem akarja őket felszedni (ami persze nagy kamu mert mind foglalt, persze csak a gazdag pasik kellenek), de ugyanakkor ne szólítsák le őket a suliban mert oda tanulni járnak, tömegközlekedési eszközön se mert az gáz, utcán se mert az zaklatás, munka közbe ne zavarják őket, szórakozóhelyen se mert oda haverokkal vagy pasival járnak, neten ne írjanak mert az gáz, gyáva, kocka dolog stb. Állításuk szerint nem a pénzért vannak senkivel, de mindnek gazdag, BMW-s palija van, és akkor már tökéletes, ha valaki nem gazdag akkor úgyis megtalálják benne a hibát: csúnya, kövér, nem sportol, nem divatos, alacsony, pattanásos, visszahúzódó, stb. Mindennel bajuk van, teljesíthetetlen elvárásokat támasztanak közben azt se tudják mit akarnak. Röviden: ez miért van így? Fiúk és lányok is nyugodtan válaszoljanak.
2016. dec. 13. 17:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért pl a nyuszi meg a majom közt még van jópar fokozat.

Nem minden nő egyforma. Te ahogy észrevettem ennek örülnél.

Enis tudom milyen pasit akarok,kihez vonzodok,mit varok el,mi elöny,mi az ami nem tetszik de elfogadhato,stb...

Lehet tulsagossan meg akarsz felelni,ragörcsölsz és ez latszik. Ezt viszont a legtöbb nő nem viseli el,meg pasik se.

n25

2016. dec. 13. 18:37
 12/15 anonim ***** válasza:
16%
Nők tudják milyen pasi kell nekik. De sajnos azok a pasik (főleg amerikai) filmekben/sorozatokban léteznek. :)
2016. dec. 13. 18:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért mert te nem kellesz nekik? Egy esetből nem vonhatunk le következtetést.
2016. dec. 13. 18:45
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan tudom, hogy nekem mi kell, de ne az én hibám legyen már, ha Julika meg más személyiség, és ő leírja, hogy szereti, ha az utcán leszólítják pl. Ahhoz nekem mi közöm? Én utálom. :D Ettől most Julika szemét lesz, mert hazudott? Nem, egyáltalán nem. Te vagy fura, mert nem vagy képes a nőkre egyénekként tekinteni, azt hiszed mind ugyanazt akarjuk.

(A páromnak nincs bmw-je hálistennek, ami egyrészt elég taszító minden szempontból, mint márka, másrészt meg örök rejtély számomra, hogy miért az az etalon... Bármelyik proli rohangálhat béjemvével, megveszi leharcoltan németből, egy fillért nem költ rá, tükörradiálon furikázik fék nélkül egy olyan motorral, amit a szentlélek személyesen tart egyben ki tudja meddig.... Komolyan ez a menőség? :D Igen, nyilván van pár jól karbantartott darab, de nálunk a bmw-k többsége bontószökevény)

2016. dec. 13. 19:07
 15/15 anonim ***** válasza:
Én meg azt nem értem, miért kéne előre tudni, ki milyen legyen. Én azt tudom, hogy milyen pasit NEM akarok, és ez a módszer eddig tökéletesen bevált. Minek kéne előre kitalálnom, hogy ilyen legyen meg olyan? Az embert sokkal inkább az határozza meg, amit nem csinál, vagy akinek nem adja oda magát.
2016. dec. 14. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!