Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok miért nem tudják eldönteni hogy milyen pasi kell nekik?

Azért pl a nyuszi meg a majom közt még van jópar fokozat.
Nem minden nő egyforma. Te ahogy észrevettem ennek örülnél.
Enis tudom milyen pasit akarok,kihez vonzodok,mit varok el,mi elöny,mi az ami nem tetszik de elfogadhato,stb...
Lehet tulsagossan meg akarsz felelni,ragörcsölsz és ez latszik. Ezt viszont a legtöbb nő nem viseli el,meg pasik se.
n25

Pontosan tudom, hogy nekem mi kell, de ne az én hibám legyen már, ha Julika meg más személyiség, és ő leírja, hogy szereti, ha az utcán leszólítják pl. Ahhoz nekem mi közöm? Én utálom. :D Ettől most Julika szemét lesz, mert hazudott? Nem, egyáltalán nem. Te vagy fura, mert nem vagy képes a nőkre egyénekként tekinteni, azt hiszed mind ugyanazt akarjuk.
(A páromnak nincs bmw-je hálistennek, ami egyrészt elég taszító minden szempontból, mint márka, másrészt meg örök rejtély számomra, hogy miért az az etalon... Bármelyik proli rohangálhat béjemvével, megveszi leharcoltan németből, egy fillért nem költ rá, tükörradiálon furikázik fék nélkül egy olyan motorral, amit a szentlélek személyesen tart egyben ki tudja meddig.... Komolyan ez a menőség? :D Igen, nyilván van pár jól karbantartott darab, de nálunk a bmw-k többsége bontószökevény)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!