Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok miért nem tudják eldönteni hogy milyen pasi kell nekik?
A visszahúzódó és a nyuszi pali között van árnyalat. Ahogyan aközött is, aki mer leszólítani és aközött is, aki bunkó.
A gazdag pasi dumát is hagyni kéne, mert ha úgy lenne ahogy mondod, már rég kihalt volna a magyar nép!
Én kifejezetten örülök, ha leszólítanak itt-ott, csak kedvesen tegyék, és nem alpári stílusban.
Szerintem Te egy másik csatornát nézel! Nem a gyakorin kéne tájékozódnod, hanem kimenni a való világba.
Elhiszed nekem, hogy a pasikról is lehetne ilyen bekezdéseket is írni?
Ez történik akkor, amikor valaki csak a sztereotípiákat és általánosításokat látja, márpedig ezek gyakran ellent mondanak egymásnak.
Az a gond, hogy te egy konkrét nőnek akarsz megfelelni, hanem mindenkinek. Ezért durva általánosításokon keresztül akarod meghatározni, hogy milyen legyél, mint álompasi.
Pont ebbe buksz bele.
Olvasod, hogy A, B és C azt írja, hogy a pasi merjen az utcán odamenni. Te meg odamész D-hez, akiről semmit se tudsz, de feltételezed, hogy örülni fog. És megsértődsz, ha nem jött be. Azt Pl. nem tudhatod, hogy D-t kirabolták pár hete az utcán, fél, ha idegen leszólítja.
Te egyszerűen elvárod, hogy minden nő egyforma legyen, mindenkire ráhúzhass egy sablont.
Többek között azért, mert nem a Kiss Mancit akarod megismerni és felszedni, hanem "egy nőt". Figyelmen kívül hagyod a másik reakcióit, mert van egy forgatókönyv a fejedben, az elvárásaid alapján, hogy minek kell történnie, mit reagál a csaj, stb.
Aztán értetlenül állsz, miért szenvedsz kudarcot.
Azt is látom, hogy neked egy típus tetszik. De attól, hogy külsőre egyformák, még nem garancia, hogy ugyanolyan pasit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!