Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit teszel, ha eltalálta egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel, ha eltalálta egy olyan nő a szívedet, aki külsőre alapvetően nem az eseted?

Figyelt kérdés

Amúgy egyáltalán nem csúnya, csak én a dekoratívabb lányokat részesítettem előnyben, ő pedig nem figyelemfelkeltő, inkább olyan természetes, vagy ahogy mondani szokták: szürke kisegér.

Ilyenkor mi van?

2016. dec. 13. 11:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
mennyire nem az eseted?
2016. dec. 13. 11:35
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Az kizárt, hogy olyan találja el a szívem, aki nem az esetem. Az egy más kérdés, hogy konkrét álmom soha nem volt, hogy csak így, meg így nézhet ki a szerelmem.
2016. dec. 13. 11:43
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakibe szerelmes vagy, megszepül a szemedben. Ha nem szépül meg, nem vagy szerelmes.
2016. dec. 13. 11:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek a #3as kommentelővel.A másik része hogy a belső szépség a döntő.Hiába tetszik neked valaki külsőre ha bunkó,nem törődő stb.
2016. dec. 13. 11:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Durván nyers leszek! Amikor volt az ominózus beszélgetés, utána simán elképzeltem, hogy milyen lehet vele az ágyban. Nem volt nehéz rágerjednem... Annyi, hogy eddig mindig ilyen mutatós barátnőim voltak: köröm, hajfestés, stb. Ő pedig ennél egyszerűbb, bájos. Nem a vonásai nem tetszenek, az alakja pl.tök jó, hanem más a stílusa, mint az exeimnek. De ez végül is nem baj, nem?
2016. dec. 13. 11:45
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne gyere vele össze,előbb-utóbb úgyis megbántod vagy mecsalod. Szegénynek csak ártani fogsz,ha összejöszz vele. Talál jobbat tőled hidd el ,aki majd úgy szereti ahogy van. Hanyagold csórit.
2016. dec. 13. 11:53
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Keress magadnak inkább egy kirakat babát!!
2016. dec. 13. 11:54
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ilyen gyerekesen fogd fel az életet és akkor ilyen értelmetlen kérdéseket sem fogsz feltenni a gyk-n.
2016. dec. 13. 13:57
 9/12 anonim ***** válasza:
A szürke kisegerekre gerjedek, a legjobbak minden téren. :)
2016. dec. 13. 15:47
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem hagyd békén, előbb-utóbb úgyis a képébe vágnád, h neked milyen frankón megcsinált barátnőid voltak és hogy ő nem olyan.

Ha tényleg eltalálta volna a szívedet és nemcsak a faxod állt volna fel rá , most odáig lennél, h mennyire szép és hogyhogy nem vetted észre eddig.

2016. dec. 14. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!