Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valaki alapvetően alkalmatlan párkapcsolatra?
Három komolyabb kapcsolatom volt eddig, mindháromszor nagyon szerelmes voltam (egy ideig legalábbis). De aztán egyikben sem éreztem igazán jól magam. Nem igazán tudom megmagyarázni, hogy miért, valahogy mindegyikben magányos voltam annak ellenére, hogy volt párom és még szerettem is. Úgy érzem, az az én igazi "terepem", ha egyedül vagyok, úgy jobban érzem magam (és nem azért, mert korlátoztak volna bármiben is). Érti ezt valaki, volt már bárkinek hasonló tapasztalata, érzése? Mitől lehet ez? Eredendően alkalmatlan lennék a párkapcsolatokra?
23L
"Úgy érzem, az az én igazi "terepem", ha egyedül vagyok, úgy jobban érzem magam..."
Én pontosan ezt érzem és éreztem világéletemben, nem is próbálkoztam összejönni valakivel. Ha úgy vesszük, alkalmatlan vagyok rá.
van ilyen igen például az olyan férfiak akik beisznak aztán otthon jól elverik az asszony, na ezek teljesen alkalmatlanok rá mégis˛van kapcsolatuk
a te esetedben nem alkalmatlan vagy rá hanem csak jelenleg jobban érzed magad egyedül mint párban
Szerintem simán lehet, hogy most jobban érzed így magad, de 2-3-5 év múlva meg változni fog a dolog. Úgy csináld, ahogy kényelmes!
Te akkor ideális szerető lennél... ;)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!