Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a nők minden közeledésemet alapvetően blokkolják?
Klisé de légy önmagad közben.azt figyeltem meg ha könnyed az ember akkor a kiszemelt partner jobban nyit felé.
(Mondom ezt úgy,hogy én nem tudok ilyenkor ellazulni:D)
Ha az ember zárkozott tipus, nehéz neki ez a flörtölési mizéria.Ilyenkor a másik fél azt hiheti,hogy közönbös iránta.
Nem tudom,hogy az vagy-e.De gondoltam azért ezt leírom.
Szia! Nem minden a külső, de ha van valami a megjelenésedben, ami- elnézést a kifejezésért- taszító, akkor lehetséges, hogy emiatt. Ha gondolod, küldj egy fotót, hátha tudok segíteni.
Vagy lehet, hogy a kisugárzásod nem férfias, nem vagy elég erős, határozott jellem, hanem lányos, még ez jut hirtelen eszembe.
Közeledés előtt moss fogat.
Csak arra nyomulj akinél sanszos hogy van esélyed
Legyél határozott és férfias
Beszéltesd és ne te beszélj
Az is érdekeljen nála amit pont lesz..sz mert ezt más is így érzi, és ha te odafigyelsz különleges leszel a szemében
Olyat dicsérj rajta ami nem közhely pl:szép a kezed stb
Ne nyomulj, jobb ha azt érzi hogy laza vagy de benne lennél a buliban
Exedről soha egy szót se!!!!
Ne legyél olyan mint a többi, valamiben legyél különleges, ezekkel felkeltheted a kiszemelted figyelmét
utálom általában azbilyen felszedős trükköket olvasni, de az utolsónak igaza van:D
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!