Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha a nők minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a nők minden közeledésemet alapvetően blokkolják?

Figyelt kérdés
Számomra kedves nők gyakorlatilag minden olyan közeledésemet,amit férfiként és nem barátként teszek azt egyszerűen blokkolják.
2015. nov. 23. 15:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ők blokkolják vagy te magadban?
2015. nov. 23. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:

Klisé de légy önmagad közben.azt figyeltem meg ha könnyed az ember akkor a kiszemelt partner jobban nyit felé.

(Mondom ezt úgy,hogy én nem tudok ilyenkor ellazulni:D)

Ha az ember zárkozott tipus, nehéz neki ez a flörtölési mizéria.Ilyenkor a másik fél azt hiheti,hogy közönbös iránta.

Nem tudom,hogy az vagy-e.De gondoltam azért ezt leírom.

2015. nov. 23. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Nem minden a külső, de ha van valami a megjelenésedben, ami- elnézést a kifejezésért- taszító, akkor lehetséges, hogy emiatt. Ha gondolod, küldj egy fotót, hátha tudok segíteni.

Vagy lehet, hogy a kisugárzásod nem férfias, nem vagy elég erős, határozott jellem, hanem lányos, még ez jut hirtelen eszembe.

2015. nov. 23. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Közeledés előtt moss fogat.

Csak arra nyomulj akinél sanszos hogy van esélyed

Legyél határozott és férfias

Beszéltesd és ne te beszélj

Az is érdekeljen nála amit pont lesz..sz mert ezt más is így érzi, és ha te odafigyelsz különleges leszel a szemében

Olyat dicsérj rajta ami nem közhely pl:szép a kezed stb

Ne nyomulj, jobb ha azt érzi hogy laza vagy de benne lennél a buliban

Exedről soha egy szót se!!!!

Ne legyél olyan mint a többi, valamiben legyél különleges, ezekkel felkeltheted a kiszemelted figyelmét

2015. nov. 23. 18:26
 5/7 anonim ***** válasza:

utálom általában azbilyen felszedős trükköket olvasni, de az utolsónak igaza van:D

24L

2015. nov. 23. 21:12
 6/7 anonim ***** válasza:
5-ösnek: Imádlak! 6-os.
2015. nov. 23. 21:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Elírtam. 5-ösnek: Imádlak! 4-es.
2015. nov. 23. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!