Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 20-30 éves korosztályban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 20-30 éves korosztályban sok okos és intelligens nő van?

Figyelt kérdés
A ti véleményetekre vagyok kíváncsi, szerintetek sok ilyen nő van?

2016. dec. 12. 14:44
1 2 3 4
 31/36 3.14159265357989 ***** válasza:
73%

Futó és közelebbi ismerőseim úgy 99%-a értelmesnek, okosnak, intelligensnek gondol, és a többségtől (mondjuk 70-80%) olyan visszajelzéseket is kapok, hogy én vagyok az egyik legokosabb, legintelligensebb ember a környezetükben. Ezt csak azért írtam le, mert sokan nagyképűségnek gondolnák, ha csak ideírnám, hogy "ja, én intelligensnek tartom magamat", és lehet, hogy szubjektív, amit írtam, mert nem IQ teszt által bemért eredményről van szó, de azért mégis alátámaszt valamit. Totál hülye emberre nem mondják, hogy de értelmes, és intelligens ember sem kap százával olyan megnyilvánulásokat ideális esetben, hogy hát te elég buta, primitív ember vagy. Szóval lehet ez valamiféle indikátor. (amúgy nőnemű vagyok, tehát kikérném magamnak, hogy nincs értelmes nő :) az ilyenek hallottak már Marie Curie-ről? 2 Nobel-díjat nyert, és máig az egyetlen ilyen ember, ja és amúgy nő :D lehet, hogy már meghalt, de én azért nem temetném a női nemet vele együtt sem...)

Én úgy tapasztalom, hogy a környezetemben elég sok értelmes és intelligens nőnemű egyed van. Mondjuk én nagyrészt egyetemi hallgató társaimmal (illetve volt gimis osztálytársaimmal) érintkezem, tehát a környezet sem elhanyagolható ilyen szempontból. Meg aztán én nem bírom az emberi butaságot, tehát akiben minimális intelligencia sincs, hát, azt igen hamar ott is hagyom (vagy legalábbis legközelebb nem keresem a társaságát). De ez hím neműekre ugyanúgy jellemző, és egyetemen is kb az emberek harmada elviselhetetlenül buta (mondjuk mondták már, hogy nekem más a mércém és az említett emberek inkább csak átlagosak és nem sík hülyék, de hát ha a kommunikáció egyértelmű intellektuális szakadékok miatt befuccsol?). Máshol meg még rosszabb a helyzet. Szerintem is tényleg jó helyen kell keresni, meg pl nem árt értelmesnek lenni, mert értelmes emberek nagyrészt más értelmes emberekkel tudnak és szeretnek beszélgetni. :)

De ettől függetlenül nem, még nem haltak ki az értelmes nők, a környezetemben is van úgy 40 (nőben, és kb ugyanennyi férfi is), akire azt mondom, hogy lehet vele aránylag intelligensen, nem csak a napi bulvársajtóról beszélgetni. :D

2018. szept. 21. 09:16
 32/36 anonim ***** válasza:
Igen.
2019. aug. 23. 21:12
 33/36 anonim ***** válasza:
38%

Több, mint a boomerek között, akik angolul sem tudnak vagy excelt használni... A fiatalabbak legalább hozzá lettek szoktatva ahhoz, hogy ne a fizikai munka legyen az istenük.

De amúgy sok hülye van ebben a korosztályban is.

2020. febr. 27. 00:38
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
# 33 - csak egy kérdésem volna hozzád, meg a szemléletedhez! Ha tud ez a fiatalabb korosztály angolul, meg kezelik az excelt, abból tud mondjuk krumplis tésztát készíteni? Nagyon ellenszenves a nézeted, hogy az idősebbek hülyék lennének! A 30 körüli korosztály az egyik legrosszabb abból a tekintetből, hogy manuális gyerekkoruk volt, de felnőttként már digitális világ vette őket körül. Őrizniük kellett gyerekként a hagyományokat, de fel kellett venni a ritmust az új dolgokkal kapcsolatosan. Ha pedig a kétkezi munkát nézed le, akkor biztosan jól varrsz, főzöl, takarítasz, mert ugye a munka nemesít. Ha pedig a saját portád kell rendbe rakni sokra mész a nyelvre vagy a számítógép kezelésével. Nem okoskodni próbálok vagy téged kioktatni, de az éremnek rohadtul két oldala van, hogy a 20-30-as korosztályban. Megközelíthetjük egyébként úgy is, hogy sok felesleges dolgot megtanítanak a fiatalokkal, de az emberséget, tiszteletet, tisztességet nem!
2020. márc. 4. 12:50
 35/36 anonim ***** válasza:
Egy majom is tud krumplis tésztát készíteni. Ma már mindenre van részletes recept és videó. A leggyökerebb is meg tudja csinálni.
2020. márc. 4. 22:27
 36/36 anonim ***** válasza:
És ugyanúgy takarítanak, nevelik a gyereküket, keményen dolgoznak, mindezt a netről kitanulva. Ugye ezt te sem gondoltad komolyan? Amennyire lenézed TE az idősebbeket, pont annyira néznek le téged a felfogásod miatt!
2020. márc. 7. 20:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!