Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20-30 éves korosztályban sok okos és intelligens nő van?
Futó és közelebbi ismerőseim úgy 99%-a értelmesnek, okosnak, intelligensnek gondol, és a többségtől (mondjuk 70-80%) olyan visszajelzéseket is kapok, hogy én vagyok az egyik legokosabb, legintelligensebb ember a környezetükben. Ezt csak azért írtam le, mert sokan nagyképűségnek gondolnák, ha csak ideírnám, hogy "ja, én intelligensnek tartom magamat", és lehet, hogy szubjektív, amit írtam, mert nem IQ teszt által bemért eredményről van szó, de azért mégis alátámaszt valamit. Totál hülye emberre nem mondják, hogy de értelmes, és intelligens ember sem kap százával olyan megnyilvánulásokat ideális esetben, hogy hát te elég buta, primitív ember vagy. Szóval lehet ez valamiféle indikátor. (amúgy nőnemű vagyok, tehát kikérném magamnak, hogy nincs értelmes nő :) az ilyenek hallottak már Marie Curie-ről? 2 Nobel-díjat nyert, és máig az egyetlen ilyen ember, ja és amúgy nő :D lehet, hogy már meghalt, de én azért nem temetném a női nemet vele együtt sem...)
Én úgy tapasztalom, hogy a környezetemben elég sok értelmes és intelligens nőnemű egyed van. Mondjuk én nagyrészt egyetemi hallgató társaimmal (illetve volt gimis osztálytársaimmal) érintkezem, tehát a környezet sem elhanyagolható ilyen szempontból. Meg aztán én nem bírom az emberi butaságot, tehát akiben minimális intelligencia sincs, hát, azt igen hamar ott is hagyom (vagy legalábbis legközelebb nem keresem a társaságát). De ez hím neműekre ugyanúgy jellemző, és egyetemen is kb az emberek harmada elviselhetetlenül buta (mondjuk mondták már, hogy nekem más a mércém és az említett emberek inkább csak átlagosak és nem sík hülyék, de hát ha a kommunikáció egyértelmű intellektuális szakadékok miatt befuccsol?). Máshol meg még rosszabb a helyzet. Szerintem is tényleg jó helyen kell keresni, meg pl nem árt értelmesnek lenni, mert értelmes emberek nagyrészt más értelmes emberekkel tudnak és szeretnek beszélgetni. :)
De ettől függetlenül nem, még nem haltak ki az értelmes nők, a környezetemben is van úgy 40 (nőben, és kb ugyanennyi férfi is), akire azt mondom, hogy lehet vele aránylag intelligensen, nem csak a napi bulvársajtóról beszélgetni. :D
Több, mint a boomerek között, akik angolul sem tudnak vagy excelt használni... A fiatalabbak legalább hozzá lettek szoktatva ahhoz, hogy ne a fizikai munka legyen az istenük.
De amúgy sok hülye van ebben a korosztályban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!