Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 20-30 éves korosztályban sok okos és intelligens nő van?
Engem a partnerem annak tart.
24/N
Ennyi hímsoviniszta vélemény után végképp ne nyervogjatok,hogy nem kellettek egy nőnek sem!
Attól még,hogy párotoknak van szerencséje 1-2 mártír nőtársamhoz,akik még belétek is képesek pozitívumokat képzelni,de ahogy látom,szerencsére olyan sok még sincs köztük,ami valahol megnyugtat.
Amikor panaszkodtok,hogy se a magyar nőknek,se a külföldi nőknek nem kellettek(Tisztelet a kivételnek!),akkor gondoljatok vissza arra,hogy vélekedtek rólunk.
És igen,oka van,hogy nyugaton javarészt nem kell a magyar férfi,még piacképes diplomával sem!
Jajj #24-es, ha már oltogatni akarod a nőket és kollektívan lehülyézni őket puszta jófejségből, legalább ne véts ilyen szarvashibát a beszólásodban! Segítek: a Hold nem egy bolygó.
A kérdésre válaszolva: én elég sokat ismerek, bár én nem a b@$zhatósági indexük alapján válogatom ki őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!