Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A 20-30 éves korosztályban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 20-30 éves korosztályban sok okos és intelligens nő van?

Figyelt kérdés
A ti véleményetekre vagyok kíváncsi, szerintetek sok ilyen nő van?

2016. dec. 12. 14:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
17%
Az okos meg a nő hogy kerül egy mondatba? :)
2018. jan. 25. 12:02
 22/36 anonim ***** válasza:
18%

Engem a partnerem annak tart.

24/N

2018. jan. 25. 12:06
 23/36 anonim ***** válasza:
51%

Ennyi hímsoviniszta vélemény után végképp ne nyervogjatok,hogy nem kellettek egy nőnek sem!

Attól még,hogy párotoknak van szerencséje 1-2 mártír nőtársamhoz,akik még belétek is képesek pozitívumokat képzelni,de ahogy látom,szerencsére olyan sok még sincs köztük,ami valahol megnyugtat.

Amikor panaszkodtok,hogy se a magyar nőknek,se a külföldi nőknek nem kellettek(Tisztelet a kivételnek!),akkor gondoljatok vissza arra,hogy vélekedtek rólunk.

És igen,oka van,hogy nyugaton javarészt nem kell a magyar férfi,még piacképes diplomával sem!

2018. jan. 25. 12:12
 24/36 anonim ***** válasza:
28%
Melyik bolygón, a Holdon? :D
2018. jan. 25. 12:37
 25/36 anonim ***** válasza:
85%
Az okost mindig magunkhoz vagy mashoz merjuk, igy relatív kinek számít annak. a legtobben veluk egyszintut ugy hogy maguk sem egy zsenik , de nekem nem is ez a befolyasolo tenyezo. Akikkel lehet ufokrol beszelgetni meg elvont dolgokrol nekem az mar ertelmes ember. : D
2018. jan. 25. 12:44
 26/36 anonim ***** válasza:
3%
Lehet sok mínuszt kapok, pedig konkrét választ nem írok. A hozzászólások értékelését nézzétek meg - elég beszédes, holott "csak véleményt formáltak"! :D
2018. jan. 25. 13:04
 27/36 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem minden korosztályban kevés okos és intelligens nő van. De szerencsére ez a férfiakra is ugyanígy igaz és Primitív Pisti tökéletesen jól elvan Együgyű Marikával is, az okosak meg maradnak egymásnak.
2018. máj. 19. 09:07
 28/36 anonim ***** válasza:
70%
Az értékelés általában nem a hozzászólók okkosságától függ hanem hogy mennyi gyökér pontozza.
2018. máj. 20. 14:39
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Sem a nők, sem a férfiak többsége nem okos, de ez elég nyilvánvaló, mert ez egy viszonylagos fogalom.
2018. szept. 20. 23:58
 30/36 anonim ***** válasza:
84%

Jajj #24-es, ha már oltogatni akarod a nőket és kollektívan lehülyézni őket puszta jófejségből, legalább ne véts ilyen szarvashibát a beszólásodban! Segítek: a Hold nem egy bolygó.

A kérdésre válaszolva: én elég sokat ismerek, bár én nem a b@$zhatósági indexük alapján válogatom ki őket.

2018. szept. 21. 00:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!