Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nektek mi jelent az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek mi jelent az oly sokszor említett anyagias nő?

Figyelt kérdés

Gyakran olvasom itt, hogy elegetek van az olyan nőből, aki a pénzre megy.

Miben nyilvánul ez meg konkrétan?

Elvárja a nő, hogy legyen önálló kereseted, külön élj a szülőktől?

Vagy ezen felül valami extra?

Írjátok már le, mert nem tudom elképzelni!

Kort írjatok, hogy hány évesek vagytok és azt is, hogy ezeket hány éves nőknél tapasztaltátok és milyen külsővel rendelkeztek ezek a nők?

Köszi!

2016. dec. 11. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Legutolsó példám, társkeresőn, még képet nem is láttam a nőről, de már azt kérdezte egyedül élek - e, hol, miben, és hozzám költözhet - e...
2016. dec. 11. 09:50
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

Amikor azon dől az egész dolog hogy mivel foglalkozom, de amint kiderül hogy nem vagyok repülő pilóta, nem vagyok mérnök, nem vagyok orvos, akkor bekerülök az átlagos unalmas, barátzónába. olyan lerázások mellett hogy bocsika de nem fogtál meg.

Ezt átlagos nőktől tapasztaltam, olyanoktól is akik még magukra is fordithatnának időt kinézetileg.

2016. dec. 11. 10:08
 3/5 anonim ***** válasza:
16%
Én diák vagyok, emiatt együtt élek még a szüleimmel. Ha emiatt elítél egy nő is, az be*****tja.
2016. dec. 11. 10:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Valahogy gondoltam, hogy csak pár válasz fog érkezni... :) azok is foghíjasan.

Sebaj, levontam mindebből a következtetést! Köszi! :)

2016. dec. 11. 15:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért az jobb lenne ha vita lenne?

Mindenkinél más egyébként. Van olyan lány aki végig titkolja hogy anyagias, de volt olyan is hogy azonnal mondta hogy menni akar görögbe

2016. dec. 11. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!