Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyagias vagyok?
Figyelt kérdés
Párommal 2 hónapja vagyunk egyutt, kb. ugyanannyit keresünk. Ha elmegyünk valahova, gyakran mondja, hogy most ezt én fizetem, nem o, meg akkor is, ha o találta ki hogy vacsizni akar. Altalaban nalam alszunk, mert én lakok kozelebb mindkettőnk munkahelyehez. Az itteni bevasarlasokat is csak én fizetem, vagy ha kaját rendelun, én állom. Kezdjek aggódni? 29 N, 32 F2016. szept. 25. 13:31
1/11 anonim válasza:
Talán nyisd ki a szádat és beszéld meg vele... :D
2/11 anonim válasza:
Felezzetek meg mindent, és akkor nem lesz ez...
Nyugodtan meg lehet ezt beszélni... "Mától mindent "felesben" fizetünk" ennyi...
Bár engem nem zavar ha valamit nekem kell kifizetnem.
3/11 anonim válasza:
Szólj neki, hogy ő is fizethet néha.Beleadhat a kajába, közösbe nyugodtan.Beszéld meg vele.
4/11 anonim válasza:
Nem derül ki,hogy te melyik fél vagy.
5/11 A kérdező kommentje:
En vagyok a no. Nem az zavar, hogy én fizetek, csak nem akarom hogy hülyének nezzen. Egyikünk sem keres magyar átlaghoz képest rosszul, o megis kert mar tolem kölcsön, mert nem volt pénze. Azota sem kaptam vissza. Egyebkent 10 000 Ft-rol volt szo. Hosszabb kapcsolatban másabb, de ez meg csak most alakul.
2016. szept. 25. 13:44
6/11 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolat elején még inkább a férfinak kell vállalni a költségek nagyobb részét,később aztán meg lehet beszélni,hogy ki hogyan tudja beosztani a keresetét.Ha már most felszólít téged a fizetésre akkor ez később már csak rosszabb lesz.
8/11 A kérdező kommentje:
Pl bemegyünk vásárolni a boltba a hétvégére, megvesszük egyutt a hust, meg meg szol hogy o sort szeretne meg nasit stb. Es gond nelkul elnézi ahogy én 5-6 ezer Ft-ot kifizetek a kasszánál. Es ez mindig igy van.
2016. szept. 25. 14:03
9/11 anonim válasza:
Van valami oka ami miatt anyagi gondjai vannak és ezt megbeszélte veled,vagy csak teljesen magától értetődő neki,hogy kitartod?
Ha utóbbi akkor szerintem ne aggódni kezdj hanem rúgd ki a pi**ába.
10/11 anonim válasza:
Nem akarod hogy hülyének nézzen... Pedig azt csinálja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!