Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki magányos típusú ember az nem normális?
3 éve egyedülálló 31 éves férfi vagyok és köszönöm boldog vagyok jól érzem magam így is, nem keresem a társam. Vagy eljön az a lány vagy nem.
Sokszor olvastam itt is, de sok helyen, hogy az ilyen embereknek valami defektje van. Valóban nem lennék normális férfi?
Ezzel semmi baj nincs szerintem. Ha így jól érzed magad, az tök jó. De az emberek szeretnek ítélkezni. Általában senki sem normális, aki nem pont azt a nézetet osztja mint ők vagy nem úgy éli az életét mint ők.
Miért azok normálisak, akik idegbeteg módjára rohangálnak virágról virágra vagy méhecskéről méhecskére? Vagy egy hosszú kapcsolatból lépnek ki és bemennek egymásikba, amiből aztán ismét boldogtalanok. Vagy nem is keresnek megoldást egy problémára vagy sorra elkövetik ugyanazokat a hibákat, még csak nem is tanulnak belőle. Ez normális?
Amikor bárki megpróbálja kritizálni az egyéjszakás kalandozókat akkor mindig heves a tiltakozás és követelik az elfogadást és a beletörődést. Hát végülis ha nekik így jó. Nem értem miért ne fogadhatnák el azt, ha valaki nem ezt csinálja.
Főleg hogy én azt látom hogy az sem boldog, aki sikeres az ismerkedésben, vannak kapcsolatai, még akár szexuális élményei és az sem boldog, aki próbálkozik az ismerkedéssel és nem jön össze semmi.
Kérdés még az esetedben hogy magányos vagy vagy egyedül vagy. Kis különbség bár van hogy szinonímaként is használják az emberek. Ha egyedül vagy és jól érzed magad az jó. Ha magányos vagy, az olyan mintha feszengenél, érzelmi konfliktusaid vannak, ilyesmik. Én legalábbis így értem.
Defektje meg mindenkinek van. Ha jobban megvizsgálsz valakit, kiderül róla hogy nem normális. Senki sem normális. Van akit normálisnak akarnak látni és van akit nem.
Van aki nem tud egyedül élni, az a magányos, tehát ha egyedül van, az nem normális. Viszont van aki tud egyedül élni, az az egyedülálló, és normális.
Magányos farkas típus lehetsz, sokan vannak, van ki tudja, van ki még nem...
Ha boldog vagy pár nélkül és nem hiányzik, az szerintem nem egészen normális.
Nekem nincs párom, és rendkívüli módon hiányzik, nagyon nem vagyok boldog.
Ne foglalkozz mással,ha jó neked így,akkor jó! és ez a jó!
Te életed te döntésed!
Mindenkinek vannak hibái.
Minden jót kívánok neked!
Nehéz barátokat,levelezőtársakat,és társat találni! 30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!