Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya srácok! Kizáró ok lenne a szemetekben ha egy nőnek már 2 gyereke van?
Szép és gazdag fiúként írom, hogy nem kéne egy ilyen nő, de nem emiatt, még csak nem is az anyagiak miatt.
Ha férfi és nő gyereket csinál, örök kötelék lesz köztük. Úgy vagyok vele, hogy ezzel a kötelékkel, ellövi az ember a patronát párkapcsolat terén, de ez nem is baj, ha jól csináljuk a dolgokat. Minek is kéne több patron? Ez a megtörhetetlen családra alapul, és úgy gondolom, ezt lehet tudatosan irányítani, ha felbomlik a család, hibás vagy. Persze vannak esetek, amiről nem tehet az ember, ez a "szerencsétlenség".
Ez az én szempontom, nem társadalmi normaként írom.
Én csúny lány vagyok de nekem sem kellene gyerekes pasi...Még akkor se ha jól néz ki.
19/L
Én csúnya lány vagyok de nekem sem kellene gyerekes pasi...Még akkor se ha jól néz ki.
19/L
Én csúnya vagyok a többség szerint, de inkább a gyermektelen hölgyeket részesítem előnyben. Bár, inkább az a fontosabb, hogy szépek legyenek. Na és persze kedvesek, hűségesek, odaadóak, aranyosak...
Áhh... Veszek egy kutyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!