Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne nyerő ha egy csaj lassan 5 évvel ezelőtti "-. -" fb állapotára nyomnék egy "hűha" reakciót? (senki nem likeolta akkor)
Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 02:02
21/29 A kérdező kommentje:
#20 Ha a helyében lennék, én nem ijesztőnek és szánalmasnának tartanám magamat, hanem érdeklődőnek. Az hogy valaki ennyi alapján beskatulyázna, végülis jó, legalább egyből kiderülne hogy később úgysem fogunk valószínűleg kijönni.
2016. dec. 10. 20:57
22/29 anonim válasza:
tökre igazad van.Talán hasonló kvalitású a csaj, és nem lesz gond...ha pasiban van ilyen, csajban is ...a többség nem ilyen, ahogy látod
23/29 Költőnő? válasza:
De akkor minek kérdést kiírni, nem értem. Te eldöntötted h nyerő, menő, cuki stb. Hát akkor hajrá. A többség nem ért veled egyet, de hát ez így is úgy is a te döntésed.
24/29 A kérdező kommentje:
#23 Unatkozni is tilos?
2016. dec. 10. 21:40
26/29 Költőnő? válasza:
Esetleg arra célozhat, hogy unalmában is kiírhatta a kérdést....
27/29 anonim válasza:
Azt nem èrtem, ha kiírtad a kèrdèst akkor mièrt nem viseled el másnak a véleményèt? Tudod, még ha unalomból is írtad ki... ez az oldal erre való, hogy mások leírják a véleményüket a kèrdésedre... Hihetetetlen ez a gyakorikèrdèsek, nem? :D ejjj. Hogy merèszelik.. Felháborító! Tipikus hülyegyerek vagy, akinek ha nem tetszik más véleménye, akkor lenyomorékozza, mert azzal meg van oldva minden, persze èszèrveket nem nagyon tud felhozni.. "Csúnya, gonosz gyakorikèrdèses válaszolók, hogy merészelik, hogy eltèrjen a véleményük az én istenkirály gondolatmenetemtől. :C csicskák mind! "
28/29 anonim válasza:
14-es vagyok, lepontoztatok, de nem kaptam igazi választ. Kifejtenétek?
29/29 anonim válasza:
26,ertem,de azt tudom mondani, mint 27..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!