Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire lenne nyerő ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lenne nyerő ha egy csaj lassan 5 évvel ezelőtti "-. -" fb állapotára nyomnék egy "hűha" reakciót? (senki nem likeolta akkor)

Figyelt kérdés
2016. dec. 10. 02:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
13%
Ha külsőre tetszel neki, el lenne ájulva, hogy ennyire érdekel téged. Ha nem, betegesnek tartaná és letiltana.
2016. dec. 10. 08:29
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

"-. -" ?

Hány éves vagy?

2016. dec. 10. 08:59
 13/29 anonim ***** válasza:

04:12 lehet, ismerlek akkor :D

Multkor toroltem, erre ujra megjelentek. En szulinapi koszonteskeet se szeretem ott, azokat is egyesevel kepes voltam...

2016. dec. 10. 10:03
 14/29 anonim ***** válasza:
6%
Ha csak most lettetek ismerősök, nem lenne az. Sosem értettem, miért gáz valaki régi képeit nézni és lájkolni: ha csak most ismertem meg, nem tudtam akkor lájkolni, amikor feltette. És az meg hogy megnéztem, tény, és semmi titkolni való nincs benne. Viszont ha látja, hogy itt ezt megkérdezted, és ennyit vívódtál rajta... na az a gáz.
2016. dec. 10. 11:47
 15/29 anonim ***** válasza:
világszenzáció minimum
2016. dec. 10. 12:08
 16/29 anonim ***** válasza:
Szerintem ne csináld. Én viccből csináltam olyat a barátommal, hogy a régebbi posztjaihoz odaírtam valami vicceset. És nem érzem gáznak, mert röhögtünk rajta. Mellesleg van olyan opció oldalt, hogy 2011-12-13-14 stb évekre visszaugrik rögtön..
2016. dec. 10. 12:46
 17/29 anonim ***** válasza:
Inkább lájkold egy régi képét.
2016. dec. 10. 13:15
 18/29 A kérdező kommentje:

Nem értelek titeket, nekem is vannak pár régi ismerősöm akik megkeresik egymás régi posztjait, és kommentelnek valami vicceset alá.

Azok meg akik úgy gondolják hogy furcsak és beteges hogy évekel ezelőttre visszanézek: akkor miért írtok ki akármit is, ha nem szeretnétek hogy később valaki elolvassa? Engem érdekel valaki, érdekel vele kapcsolatosan minden dolog, ez a minimum hogy megnézem üzenőfalát. Higyjétek el, sok minden leszűrhető belőle.

2016. dec. 10. 19:40
 19/29 anonim ***** válasza:
En 5 eve tok mas ember voltam. Akkori posztjaombol egy idiota. Tokre megvaltoztam,nem posztolok. De kivel isiota posztom van csak, annak hinnel. Es, hogy koat csak le van korlatozva lathatosag
2016. dec. 10. 19:47
 20/29 Költőnő? ***** válasza:
Persze. Meg lehet nézni, lehet tanulságos is. Egy régebbi ismeretség esetén azt is oda lehet akár írni h de megnőttél. De egy újnak ez ijesztő lehet és beteg és szánalmas. Ezen melyiket nem érted?
2016. dec. 10. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!