Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért úgy várja el a férfiaktól a férfias jellemet hogy ő közben nem rendelkezik nőies jellemmel?
Figyelt kérdés
Egy férfi legyen férfias határozott magabiztos stb.
Egy nő meg attól nő hogy csendes félénk visszafogott stb. Ezzel szemben azt látom hogy ez nincs meg bennük. Legnagyobb hangjuk nekik van. Bankók durvák sokszor. Legnagyobb szájuk van. Ha nem ettől nő egy nő akkor mitől lesz egy nő nőies?
2016. dec. 7. 15:17
11/11 anonim válasza:
"Nekem, és szerintem a legtöbb nőnek egy favágó és egy bróker keveréke ugrik be, ha férfiról van szó.
Intelligens, erős, határozott."
9, nekem nem! Én a favágótól és az uralkodó típustól menekülnék!
Nekem pont, hogy a kedves, érzékeny férfi a nyerő. Nem vagyunk egyformák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!