Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért úgy várja el a férfiaktól a férfias jellemet hogy ő közben nem rendelkezik nőies jellemmel?
Egy férfi legyen férfias határozott magabiztos stb.
Egy nő meg attól nő hogy csendes félénk visszafogott stb. Ezzel szemben azt látom hogy ez nincs meg bennük. Legnagyobb hangjuk nekik van. Bankók durvák sokszor. Legnagyobb szájuk van. Ha nem ettől nő egy nő akkor mitől lesz egy nő nőies?
Félénk és csendes és gondolom szófogadó is!! Jeee :D Ha te egy "nebáncsvirág" mellett érzed magad magabiztos férfinak, hát nagyon sajnállak. Szerintem abból mindenki profitál ha a nő is ki tud àllni magáért ha kell, fejlett a probléma megoldó képessége, fel tudja magát találni, gondolok ott arra, hogy nem ájul el vagy kezd sikítozni egy necces helyzetben ahol szükség van a lélekjelenlétre.
Az arrogancia és káromkodás viszont nem egyenes függvénye a fentieknek, nem végletekben kell gondolkozni vagy karaktertípusokban.
Legfeljebb az a gond, hogy te csak egy ilyen nyuszika mellett tudod csak férfinak érezni magad, mert nem vagy se határozott, se magabiztos, se férfias...
Normális férfi nem érzi magát elnyomva egy erős nő mellett, inkább élvezi, hogy nem neki kell mindent megoldani.
Attól senki se lesz nőies, ha szolgalélek, és mukkanni se mer.
Nekem a nőies tulajdonságok se ezek. Inkább az, hogy valaki pörgős, házias, gondoskodó, simulékony, kedves, stb.
Amolyan jó anya- jó feleség típus. Annak meg nem olyat képzelek el, aki meg se mer szólalni, félénk, csendes, meg egyebek. Ez inkább a lelki sérültekre jellemző.
A legtöbb férfi ezeket a tulajdonságokat az ágyban se szereti, de máshol se! Hül.yét kapnának olyan nő mellett, akit pátyolgazni kell, és anyaként se tud helyt állni.
Tipikusan az ilyen nők vinnyognak, hogy xar a házasságuk, de nem tud hova menni a gyerekkel.
Sok nőnek nagyon határozott elképzelései vannak, hogy milyennek "kell" lennie egy férfinak. Viszont a nőnek ne mondja meg senki, hogy milyen legyen, mert hát az milyen már. De ha őket nem zavarja a következetlenség...
Amúgy a kérdés jogos, még ha kicsit szerencsétlenül is van megfogalmazva. De aki nem akar rajta elgondolkodni, az inkább beleköt apróságokba, hogy ne kelljen a lényeggel foglalkozni.
Már nem azért, de a félénk csendes nőket csak a férfiak tartják valódi nőknek, viszont nem találsz olyan férfit, aki azt fogja kiemelni, hogy fontos férfias tulajdonság az érzékenység és a kedvesség.
Nekem, és szerintem a legtöbb nőnek egy favágó és egy bróker keveréke ugrik be, ha férfiról van szó.
Intelligens, erős, határozott.
Nekem fontos tulajdonság, én a védemező típusúakat szeretem, ahhoz meg nem árt némi érzékenység...szerint a férfi sé a nő ugyanannak az éremnek a két oldala, ugyanabból az anygajból vagyunk csak kicsit máshogy nézünk ki. Nem tudok olyan tulajdonságot mondani, ami csakis kizárólag az egyik félben lenne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!