Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen maganyos?
Figyelt kérdés
Elmultam 30, es maganyos vagyok. Nincs baratnom, pedig nagyon szeretnek. Soha nem is volt kapcsolatom. Normalis, hogy emiatt ilyen szomoru vagyok? Egyebkent sem vagyok sikeres, nincs rendben az eletem. Szomoru vagyok, ha arra gondolok,hogy lehet maganyosan fogok megoregedni.2016. dec. 4. 16:51
21/22 anonim 

válasza:

Teljesen normális:D Én is így vagyok csak nőben, a húszas éveim végén járok. De én kattant vagyok, én azért nem találok párt. Csak egy macskám van, ő is kattant mondjuk, szóval jól kijövünk. Nem tudom valaha lesz e olyan pasi aki önként bevállalna, pedig szeretnék családot, attól függetlenül hogy alkalmatlan vagyok rá.
22/22 anonim 

válasza:

Én már 7 hónapja egyedül vagyok 32 éves férfiként, de már kattogok, mert csak visszautasítás jut nekem a legutóbbi szakításom óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!