Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek ilyen maganyos?

Egy allegóriával indítanék ebben az esetben. A párkapcsolat olyan mint egy háztető, ami alatt menedéket talál az ember. De ahhoz hogy erős szilárd háztetőd legyen, kell egy stabil alap, erős falak, szépen berendezett házikó, és csak ennek a tetején fér el a masszív tető.
Először meg kell tanulnod egyedül boldoggá válni, Célokat felállítani, a célokat elérni ezekből sikerélményt szerezni. Ha az életed rendben van és egyedül is boldog vagy, akkor van esélyed stabil a sikeres életedben hasonló barátnőt találni.
Alapok nélkül is lehet párkapcsolatot tolni, de gyenge ember gyenge párt fog találni, akik egymásból próbálnak meg boldogságot szívni. Nem tudom, lehet ritkán sikeres kapcsolathoz vezet, de szerintem a két gyenge közül mégis az erősebb mazsolává szívja a másikat és aztán szétesik a kapcsolat. Nemjó.
Alapoktól kezdve kell rendbetenni a dolgokat. Gondolom én.

Itt az inkább a kérdés, hogy miért nem teszel ellene?
Miért nem javítasz a külsődön ahogytudsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!