Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek magányos?
Figyelt kérdés
Szerintem nem is sejtitek, ki írja ki a kérdést. :(
Nagyon magányos vagyok és nem látom, hogy változhatna ez. :(
Még mielőtt azt hinné bárki, hogy pesti vagyok vagy nagyvárosi, és menjek bulizni, sajnos nem tudok...mit csináljak?
2013. máj. 6. 21:15
1/37 anonim válasza:
foley hótigriscica szupermenőmanó, te vagy az?
2/37 anonim válasza:
Szokd meg: én is magányos vagyok. Tehetek ellene valamit? Nem, mert alacsony, kövér és ocsmány pasi senkinek sem kell.
3/37 A kérdező kommentje:
gegel.
2013. máj. 6. 21:18
4/37 anonim válasza:
Én magas vagyok(192cm),nem vagyok kövér és mégis magányos vagyok. Én is kisvárosi vagyok és felénk nem sok olyan csaj van aki LEGALÁBB külsőre tetszik és aki igen az viszont belsőre.....
7/37 A kérdező kommentje:
GeGeL
2013. máj. 6. 21:19
8/37 anonim válasza:
emberek közé akkor is tudsz járni, nem? nem tudom én... iskola, munkahely?
netes társkereső, ami nem a gyakori?
9/37 anonim válasza:
Miért nem tudsz szórakozni menni?
1./Azért mert ismert vagy?
2./Azért mert undorodsz attól amik ezeken a bulikon vannak
3./Azért mert nincs rá keret?
4./Azért mert pánikos vagy?
5./Azért mert nincs kivel?
10/37 A kérdező kommentje:
9-es.
A 2-es és az 5-ös kérdésed állja a helyét.
2013. máj. 6. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!