Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek magányos?
Szerintem nem is sejtitek, ki írja ki a kérdést. :(
Nagyon magányos vagyok és nem látom, hogy változhatna ez. :(
Még mielőtt azt hinné bárki, hogy pesti vagyok vagy nagyvárosi, és menjek bulizni, sajnos nem tudok...mit csináljak?
GeGeL: "Hogy hosszú ideje nem tudom milyen érezni egy nő illatát, a szemeiben elveszni és megtapintani a bársonyos bőrét...."
Úgy olvastam, hogy a "szemeidbe élvezni" és elvesztettem mondandóm fonalát a kérdéseddel kapcsolatban. Bocsi.:D
Verd ki!
Amúgy nem értem,hogy mi bajuk van az embereknek az egyedülléttel.Néhány hónapja én is rá voltam görcsölve,hogy találjak valakit,de senkivel se sikerült összejönnöm.Na meg nem is nagyon érdekelt egyik lány se,mert unalmas volt mind.
Azóta szarok bele az egészbe.Akadt olyan lány,aki leakart feküdni velem,de inkább kihagytam,mert érzelmek nélkül nem az igazi.
Amire próbálok kilyukadni az az,hogy az egyedüllét szerintem a világ legjobb dolga.Nem b@szogat senki,azt csinálok,amit akarok,akkor amikor akarom,nem kell senkinek a hülyeségeit hallgatnom(amik rohadtul nem is érdekelnek),nem kell az empátia mintaképének mutatnom magam és még sorolhatnám.Az tény,hogy időnként elborul az agyam,de az a jelenkörülmények hiányában is elborulna.
A lényeg,hogy ne görcsölj rá erre a szarságra,csak mert valaki szerint gáz,hogy nem volt barátnőd,vagy csak éppen nincs,stb.Majd jön az,amikor nem számítasz rá.Akinek meg nem tetszik,az bekaphatja!
Szóval fel a fejjel!Amúgy meg,ha annyira magányos vagy,akkor regisztrálj valami társkeresőre!Van olyan ismerősöm,aki onnan kukázta a barátnőjét és már egy éve együtt vannak.
Köszönöm!
Voltam fent társkeresőn, de nagyon negatív tapasztalataim voltak. Főleg, most, hogy mindet fizetőssé tették.
Huh, de sok mondani való van bennem...:D
te vagy az 5. a kateg toplistába :D én felnézek rád amiért ennyi pontod van :D
amúgy olvass Pua könyveket meg gyúrd ki magad, segít
Köz utolsó.
De ne úgy képzeljetek el, hogy egy zsíros hajú infó zseni vagyok. Egyáltalán nem :D PUA ról hallottam már, de többen írták, hogy hülyeség, mert csak máz...igaz?
Sajnálom, átérzem a helyzeted. :(
Én lányban egy szürke kisegér vagyok, akit senki sem vesz észre, most is, majáliskor találkoztam egy pasival, aki nagyon szimpatikus volt, de persze, hogy még beszélgetni sem jött oda hozzám. Tipikus.
Mindegy, arra akartam kilyukadni, hogy most már kezd nem érdekelni, annak ellenére, hogy 21 vagyok, és még soha nem volt senkim. Elkezdtem sportolni, rendbe szedni magam, pszichológiai témájú könyveket olvasni, ezek sokat segítenek, lefoglalnak és növelik az önbecsülésem.
Keress te is magadnak valamit, amitől jobban érzed magad, jobb a kedved. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!