Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyiért töltene együtt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyiért töltene együtt egy hétvégét egy átlagos lány egy sráccal?

Figyelt kérdés
- gyertyafényes vacsora, valahol és kis panzióban egy szép helyen, hegyekben vagy hévégi házban, szex, séta természetben stb...
2016. dec. 3. 12:41
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
60%
szex nélkül 100 ezer. Szexel 350 ezer.
2016. dec. 3. 13:52
 12/33 mikeXxX ***** válasza:
34%
Inkább fizess be egy hogyan légy férfi tanfolyamra hátha utána felszedsz egy átlagos lányt !
2016. dec. 3. 15:38
 13/33 anonim ***** válasza:
0%
Max ingyen mennének
2016. dec. 3. 15:52
 14/33 anonim ***** válasza:
60%
Ha tetszel 200000 ha nem nincs az a pénz.
2016. dec. 3. 19:34
 15/33 anonim ***** válasza:
27%

Sajnállak egyébként, mert látszólag teljesen az agyadra ment már az, hogy még mindig nem voltál nővel. Érdemes lenne sürgősen szakemberhez fordulnod.

Kétféle szűz pasi létezik amúgy, az első képes elfogadni a helyzetét és éli boldogan az életét, a másik pedig csak vergődik, de sose talál nőt, aztán idővel megbolondul, perverz, szatír, vagy esetleg pedofil lesz. A lényeg az, hogy a társadalom rengeteget szenved miattuk sajnos és köztünk járnak.

2016. dec. 3. 20:10
 16/33 A kérdező kommentje:
Nem csak az ment az agyamra, hogy nem voltam nővel hanem az, hogy még egy randi is elég nehezen jön össze. Nem arra van szükségem, hogy egy órácskát eltöltsek egy nővel(fizetősnél), hanem egy kicsit többet...azért is gondoltam erre. Mérnök vagyok, bizonyos mértékig megengedhetem magamnak amit a kérdésemben mondtam, ...mindenki jól járna...
2016. dec. 4. 11:34
 17/33 anonim ***** válasza:
75%
Maradj a randizásnál :)
2016. dec. 4. 12:18
 18/33 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy ebbe miért nem mennek bele a nők. Szerintem egy mérnök srác megbizható, biztos nem erőszakos bűnöző. De még szerencse, hogy a nők fejével nem tudok gondolkodni, mivel nem vagyok nő. Pénzért szerintem megérné ez egy nőnek, a szexet leszámitva, szexet én még pénzért se kérnék nőtől, csupán annyit, hogy töltsön velem együtt egy pár órát. Nehéz felfogni, miért ilyen zárkózott a nők többsége, örülnék, ha egy normális, azaz nem üldözési mániás nő kifejtené, hogy egy ilyen szolgáltatás miért nehézkes egy nőnek.
2016. dec. 4. 12:50
 19/33 anonim ***** válasza:

#18 nem vagyok üldözési mániás, de nem tudom mennyire követed a híreket - rengeteg nőt erőszakolnak meg, szerintem természetes, hogy egy vadidegenben nem bízom annyira, hogy egész napot vagy többet vele töltsek úgy, hogy ne tudjak vészhelyzet esetén hazaszaladni. És ne mondd hogy jó fiú meg ilyenek, pont akik jófiúnak mutatják magukat, ők azok gyakran fenyegetőznek és undorító stílusba fordulnak át egy visszautasítás után, és nem értenek a nemből.

Másrészt meg nagyon kellemetlen lenne a srácnak is meg nekem is. Nem akarnék pénzért se napokat eltölteni úgy, hogy nem érzem jól magam a társaságában (másrészt szarul érezném magam, hogy basszus én most tök kihasználom őt), a srácnak meg szörnyű lenne szerintem az érzés, hogy ingyen nem lennék ott vele. Alapból szerintem természetellenes az egész, egy látszat kirándulás, ahol igazából egyik fél sem érzi jól magát. A végén a srácnak esne a legszarabbul, hogy odaadja a pénzt és véget ér az illúzió, aztán még magányosabbnak érzi magát mint előtte volt. Persze ez csak az én meglátásom.

2016. dec. 4. 13:29
 20/33 anonim ***** válasza:

"egy ilyen szolgáltatás miért nehézkes egy nőnek"

Egyrészt, mert nem vagyunk jótékonysági központok.

Másrészt, mert ez a világ rendje. Neked a szex, találkozás egy nővel mindig pozitív - mármint utólag lehet rossz egy randi, de soha nem úgy indulsz el, hogy lehet, hogy bánt.

Míg én elmondom a tesómnak, hogy hova megyek, hol keressen, ha eltűnök, mindent elmondok a pasiról.

Az átlagos férfiak többsége puszta kézzel képes megölni az átlagos nők többségét. Ez szimpla tény.

Ha most jönne egy jövendőmondó angyalka, és azt mondaná neked, hogy jövő héten valaki megpróbál majd megkéselni, de nem mondja el, hol, mikor, ki, akkor mindenkivel szemben óvatos leszel. Ilyen a női lét. Nem tudhatod, hogy mikor futsz bele egy őrültbe.

Ha hallanád híradóban, hogy "megerőszakolták a fiatal nőt, aki internetes felhívásra válaszolva eltöltött egy estét az ismeretlen férfival", te is azt mondanád, amit a többség: jó nagy hülye volt a nő, ha belement ilyenbe, mire számított?

2016. dec. 4. 13:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!