Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiaknál nagyobb az esélye,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiaknál nagyobb az esélye, hogy egyszerűen egyedül marad, ha nem teszi azt amit "a társadalmi normák elvarnanak tole"?

Figyelt kérdés
Ez alatt pl. azt értem, hogy nem megy minden áron a nők után, szimplán pl. csak azért mert nincs annyira kiehezve, mint férfi társai, vagy egyszerűen csak más dolgokat fontosabbnak tart az életében. Úgy gondolom, egy nőnek ilyesmivel aligha akadnak nehézségei, nekik túl sok mindent nem kell tenniük, amint azt tapasztalom. Mindig lesz valaki, aki beprobalkozik náluk. Viszont egy átlagos srác, aki nem kifejezetten izgalmas, érdekes életet él, nem rámenős, nincs túl sok önbizalma, elég nagy hátrányban van, és reális esélye lehet, hogy akár szüzen hal meg... (nem feltétlenül magamról beszéltem, csak egy gondolat menet volt)
2016. nov. 29. 21:56
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Akkor mellőzöm a hasonlatokat, ha ennyire bonyolultak.

Azt nem értem, hogy miért hiszed azt, hogy aki foglalkozik a külsejével, az csak rossz ember lehet. Vagy aki csinos/jóképű, az nem lehet kedves, nem olvashat könyveket.

2016. nov. 30. 23:57
 32/33 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval. A bútornem csak egy tárgy, és külsősége is sokat számít. Nem ilyen feng shuis baromságokra gondolok, de ha szépen, neked tetszően rendezed be a lakásodat (úgy, hogy közben praktikus is), akkor jobban érzed ott magad, és kimutatták, hogy a kreativitást is növeli. Én megértettem az előző hozzászóló példáját, csak mellényúlt az ételekkel, mert pl. ott van, ami nem finom, de egészséges. De a lényege az, hogy senki nem akar olyan dolgot, ami neki nem tetszik. A felszínességről részben igaza dis lehet, de az a sztereotípia áll mögötte, hogy a jóképű/szép emberek nagyképű bunkók, a csúnyák egy kedves, tisztelettudó alakok, akik ha gonoszak is, azért gonoszak, mert kiszúrt velük az élet. Erre 2 válaszom van: egyik az, hogy simán lehet, hogy közülük sok már előtte is egy beképzelt paraszt volt. Én nem hiszem, hogy az emberből ki lehetne olyasmit hozni, ami eleve nem volt benne. Másrészt pedig az, hogy valakit bántottak, nem jogosítja fel, hogy ő is bántson. ezt megérted majd, amikor lemészárol egy sanyarú sorsú tömeggyilkos.
2016. dec. 1. 08:17
 33/33 anonim ***** válasza:

"A felszínességről részben igaza dis lehet, de az a sztereotípia áll mögötte, hogy a jóképű/szép emberek nagyképű bunkók, a csúnyák egy kedves, tisztelettudó alakok, akik ha gonoszak is, azért gonoszak, mert kiszúrt velük az élet."

Én nem gondolom így, nem is írtam ilyet. Tendencia szinten lehet benne igazság, de nincs reprezentatív mintám hozzá. Csak annyit akarnék még hozzáfűzni, hogy különbség van aközött, hogy valaki mondjuk úgy foglalkozik magával hogy ápolt, és aközött, aki a külsejét hangsúlyozza. (Az első nem feltételezi a másodikat.) Aki a külsejét hangsúlyozza, az könnyen kelti ismeretlenül is azt a benyomást, hogy azért teszi ezt, mert más nincs neki (szemben az elsővel). De nyilván aki maga is külsőség-orientált, az meg az ő társaságát fogja keresni.

2016. dec. 1. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!