Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez milyen lány lehet? Csak úgy megfogja más pasi kezét?
van egy igen szimpatikus lány, 26 éves. Kicsit kislányos, éretlen a korához képest, és egy éven belül sokszor kihasználták.
Közeledni próbáltam felé, jól elhúztam a dolgot (pár hétig), mire éppen lett valakije. De már elkezdődött a dolog, megirtam neki hogy "beszélnünk kell", és el kellett mondjam mi van: többet is el tudnék képzelni, de látom hogy van barátja. Nem mondott semmi extrát, csak "lehet, hogy ez is csak egy hónapig fog tartani".
Pár napra ezután rámirt, hogy jövök e xz buliba. Jöttem, még megvolt a pasija (nem volt ott), de nem valami komoly a dolog. Én csak megismételni tudtam a szándékaimat a végén: kicsit megszeppent volt, elkomolyodott.
Egy hét múlva egy másik bulin egy idegen pasival jött kézenfogva. Kérdeztem "ez egy másik pasi?" - "nem, csak félreérti a dolgot".
Ezek után szerintetek ez milyen lány? Azzal magyarázza, hogy túl közvetlen.
Jaj ne legyél már ostoba, ez a csaj egy lotyó.
"egy éven belül sokszor kihasználták" - mondja ő, de a viselkedéséből ítélve ez fordítva történt.. Ne azt nézd, miket magyaráz, hanem hogyan viselkedik, ez aranyszabály az életben. Hagyd a csudába, tőle semmi jóra nem számíthatsz.
Voltak időszakaim, mikor én is ilyeneket csináltam (nem voltam ezekkel kapcsolatban, vagy ha igen, az 1-2-3 hétig tartott.)
Mert éppen nem jött olyan, akihez érzelmileg kötődtem volna.
Aztán mikor jött, teljesen abbahagytam ezeket a lazulgatásokat.
Viszont, ha magamból indulok ki... Ha a csaj TÉGED akarna, le$zarná ezeket a beugrósokat, és VELED lenne. Igen, megváltozna a helyzet, ha jönne egy komoly jelölt. De az nem te leszel, mert akkor már leépítette volna a rajongótáborát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!