Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek ez milyen lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez milyen lány lehet? Csak úgy megfogja más pasi kezét?

Figyelt kérdés

van egy igen szimpatikus lány, 26 éves. Kicsit kislányos, éretlen a korához képest, és egy éven belül sokszor kihasználták.

Közeledni próbáltam felé, jól elhúztam a dolgot (pár hétig), mire éppen lett valakije. De már elkezdődött a dolog, megirtam neki hogy "beszélnünk kell", és el kellett mondjam mi van: többet is el tudnék képzelni, de látom hogy van barátja. Nem mondott semmi extrát, csak "lehet, hogy ez is csak egy hónapig fog tartani".

Pár napra ezután rámirt, hogy jövök e xz buliba. Jöttem, még megvolt a pasija (nem volt ott), de nem valami komoly a dolog. Én csak megismételni tudtam a szándékaimat a végén: kicsit megszeppent volt, elkomolyodott.

Egy hét múlva egy másik bulin egy idegen pasival jött kézenfogva. Kérdeztem "ez egy másik pasi?" - "nem, csak félreérti a dolgot".

Ezek után szerintetek ez milyen lány? Azzal magyarázza, hogy túl közvetlen.

2016. nov. 27. 14:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Most őszintén, szerinted ez milyen lány? Tényleg nekünk kell ezt leírni?
2016. nov. 27. 14:23
 2/7 A kérdező kommentje:
az nem lehetséges, hogyha jönne egy komoly pasi, akkor megváltozna?
2016. nov. 27. 14:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Olyan vagy, mint azok a kiscsajok, akik azt hiszik, a rosszfiú miattuk fog megváltozni.
2016. nov. 27. 14:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, legalább is most még nem. Az egy dolog lenne, ha kefélne jobbra-balra, de ő más emberek érzelmeivel játszik mindennemű bűntudat nélkül.
2016. nov. 27. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Jaj ne legyél már ostoba, ez a csaj egy lotyó.

"egy éven belül sokszor kihasználták" - mondja ő, de a viselkedéséből ítélve ez fordítva történt.. Ne azt nézd, miket magyaráz, hanem hogyan viselkedik, ez aranyszabály az életben. Hagyd a csudába, tőle semmi jóra nem számíthatsz.

2016. nov. 27. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha Ti állandóan csak Pick vieslit esztek előbb-utóbb megunjátok. Ez a csaj kihasználja a lehetőségeit, nem csak Pick virslit eszik, hanem kipróbál több kolbászt is. :D
2016. nov. 27. 14:43
 7/7 anonim ***** válasza:

Voltak időszakaim, mikor én is ilyeneket csináltam (nem voltam ezekkel kapcsolatban, vagy ha igen, az 1-2-3 hétig tartott.)

Mert éppen nem jött olyan, akihez érzelmileg kötődtem volna.

Aztán mikor jött, teljesen abbahagytam ezeket a lazulgatásokat.

Viszont, ha magamból indulok ki... Ha a csaj TÉGED akarna, le$zarná ezeket a beugrósokat, és VELED lenne. Igen, megváltozna a helyzet, ha jönne egy komoly jelölt. De az nem te leszel, mert akkor már leépítette volna a rajongótáborát.

2016. nov. 27. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!