Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen paraméterekkel lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen paraméterekkel lehet valaha barátnőm?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, 174cm, 119kg. Az alkatom miatt nincs túl nagy önbizalmam, nem is nagyon mertem eddig kedvezményezni, mert mindig az jár az agyamban, hogy nem jövök be és lepattintanak, az meg rosszul esne. Rosszul tűröm az elutasítást. Ügyvezetőként ténykedek egy cégnél, de ott se nagyon lehet ismerkedni mivel kevesen is vagyunk, meg ott akkora a tekintélyem, hogy sokan azért nem akarnak ott leszólítani, ismerkedni. Egy magamfajtának van esélye még, hogy barátnője legyen? Vagy tegyek le róla? 24/F

2016. nov. 25. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fogyjál le. Vagy k-rvázz.
2016. nov. 25. 18:06
 12/16 anonim ***** válasza:
fake
2016. nov. 25. 22:18
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha kétszer ennyi kiló lennél, akkor is lehetne barátnőd. Nincs olyan rossz külső, amellyel ne lehetne. Ha körbenézel a villamoson, mindkét nem elég ocsmány képviselőit is láthatod csókolózni.
2016. nov. 25. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:

"hát ha ügyvezető vagy, nemhiszem hogy bárki lepattint."

Nem akarok kiábrándító lenni, de egy kisvállkozásánál (sőt még középvállalkozásnál is) ügyvezetőnek lenni nem nagy feladat, és főleg, nem nagy pénz. Ha a családi cégnél ügyvezető az más kérdés, mert ott kecsegtet az örökség lehetősége.

Mindenesetre jól érzed kérdező, elsődlegesen fogynod kell, mert rendkívül túlsúlyos vagy. Ami ráadásul egészségtelen is. (Ha engem kérdezel, elsősorban ezért kellene fogynod, nem pedig a csajok miatt)

2016. nov. 25. 22:31
 15/16 anonim ***** válasza:

A nők nem azt nézik hogy "Áá, ő 119 kg. Ha 100 kiló lenne már tetszene."

Egy pozíció mindig vonzó dolog, nem tudom miért nem akarna veled valaki legalább beszélgetni.

Ha nagyon biztos vagy benne, hogy a súlyod a probléma, rengeteg módon lehet fogyni.

Ne törjön le egy elutasítás! Ha többször ismerkedsz előbb utóbb hozzászoksz.

2016. nov. 26. 19:52
 16/16 anonim válasza:
8. osztályos korom óta 175cm vagyok és 120kg, vagyok. Jó lehet te rondább vagy, de lehet szebb, viszont el kell keserítenem téged, sajnos nem a kövérség miatt nincs párod, sokkal nagyobb bajod van, önbizalomhiányos vagy. Nem akarom lakkozni magam, de minden társaságban hamar középre kerülök, próbálom trenirozni a humorom, a női nemről az ismereteimet, ügyelek hogy ápolt jó illatú legyek és ez működik, rengeteg nőm volt. Ja és nem ducioldalon ismertem meg őket a menyasszonyom 170cm 50kg. Viszont próbálj meg egészséges lenni, nem biztos , hogy lefogysz a sporttol, én sem fogytam le, de érzed hogy több energiad lesz és ezt mások is látják. A pénz csak a felszines ocskákat érdekli, akiknek úgy se leszel elég gazdag hogy kövér lehess. Soha ne a gyengeségeid rakd előre, ha nem vagy szép, legyél okos, figyelmes, művész vagy bármi amiben jó vagy igazán. Lesz ezer nő akit jobban megfog, mint a kockahas. Csak trenírozd magad hiszen van időd. nem kell az asszonnyal vacsiznod, filmezned meg szexelned, egyenlőre! Szóval hajrá! (Persze nembaj ha lefogysz, de 90% hogy nem oldódik meg minden magától, ha nem lesz önbizalmad majd rondának, butának vagy kisfas$únak fogod érezni magad, szoval lelekben is gyúrni kell, nincs egyik másik nelkül) 26 F
2016. nov. 27. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!