Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők, ti miért kedveltek meg egy fiút? Mivel lehet titeket levenni a lábatokról?
Van egy csajszi aki tetszik nekem és még nem sokat beszéltünk,de nekem szimpatikus.Hogyan tudnám felkelteni a figyelmét,és elérni azt, hogy megkedveljen?
Mi az amivel egy férfi megfog titeket,és felkelti a figyelmeteket(külső-belső tulajdonság)?
Hogyan tudnék benne vonzalmat kelteni?
Csajok,ti miért szerettek bele egy férfiba?
Légyszi kort is írjatok
Ő 19 éves,én 23
Én itt ismertem meg a barátomat, aki életem szerelme. Interneten keresztül ami megfogott benne, hogy számtalan közös van bennünk, imádjuk egymás humorát, nagyon kedves, gyönyörűen írt, van saját véleménye, férfias minden tekintetben, intelligens, megbecsül, bármit meg lehet vele beszélnem, segítőkész...Ennek fejébe nég nagyon jól is néz ki, mázlim van, számomra Ő tökéletes. :)
Ha kedves leszel a lánnyal, bókolsz, laza tudsz lenni és érdeklődő szerintem te máe mindent meg is tettél. :)
Vonzalmat kelteni háát kell h a külsődre is bukjon valamilyen szinten, légy úriember, magabiztos, és férfias na :D Azt ti tudjátok hogyan kell :)
Ahogy az első válaszoló, én is itt ismertem meg egy férfit. Már több, mint egy éve beszélgetünk. Az elején baráti beszélgetés volt, de egyre közelebb kerültünk egymáshoz és egyre jobban megszerettem. Sokan írják itt, hogy a nőknek a bunkó férfiak jönnek be. Biztos van ilyenre is példa. Viszont engem a kedvességével fogott meg. Nagyon jól el tudtunk beszélgetni mindenről. Több, mint egy év után sem nagyon van olyan, hogy elfogyna a téma és kellemetlen lenne a csend. Nagyon kedves, aranyos, törődő, figyelmes, őszinte, megbízható, okos és humoros. Nekem mindig ilyen férfi kellene és persze azért szeressen, aki vagyok és fogadjon el olyannak, amilyen vagyok. Szerintem benne ezeket így mind egyszerre megtaláltam.
Persze minden lány más, ezért lehet, hogy a kiszemeltednek más jön be. Viszont azért a kedvességgel és udvariassággal nem nagyon lehet mellélőni szerintem.
22/L :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!