Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság tényleg ilyen nagy elvárásai vannak a nőknek? Jó fizetés, saját lakás stb.
Nyugodtan lelehet pontozni és azt írni, hogy általánosítok, de vicc, amit manapság látok. Pár éve simán találtam csajt, sorban kaptam a közeledéseket. Most sokkal több elutasítás ér. Ugyanezt látom egy csomó srác ismerősömnél, akik ráadásul még nálam is jobb pasik. Közben a 20 kilós, egyensrácok, apuci által vett autóval simán csajoznak. Meg a "sajátcéges" apucitól kapott céggel nyomuló srácok is. Egyik ismerősöm kíváncsiságból vett egy jobb autót és hirtelen ő is sikeresebb lett a csajoknál. 5 éve ezt egyáltalán nem láttam.
Az ismerkedős beszélgetések is megváltoztak. Régen általában kezdésként a miket szeretsz, miket nézel, hogy szórakozol és hasonló kérdéseken futott át az ember jó ideig, aztán nagy sokára jött a munka, stb. Most meg már a 2. kérdés az, hogy mikor végzek már egyetemen. Ha meg megtudják a szakomat, a legtöbb lány szeme látványosan felcsillan. Ezt elég szánalmasnak találom.
#14-essel meg nem kell foglalkozni. Párszor előadja, hogy neki ezek meg azok az igényei, néha van párja, néha nincs. Mindig van 2(+1) házuk, több kocsijuk, néha még egyéb finomságok is. Csoda, hogy űrhajójuk nincs. Ha komolyabban belemész a témába vele, idelök pár arrogáns szöveget és ennyi. Ha konkrétumokkal megfogod, ahogy én egy régebbi kérdésnél a cégalapítással kapcsolatban, akkor egyből bebukik. Egyszerű troll.
# 19: A helyzet az, hogy napjaink társadalmi tendenciái pont kedveznének az általad felvázolt modellnek, vagyis annak, hogy valaki ELŐBB tanul, utána pedig a megszerzett tudásra alapozva kezd el egzisztenciát építeni.
A tendencia ugyanis az, hogy manapság a minimum érettségivel rendelkező nők többsége nem akar még kora huszonévesen elköteleződni, ők is inkább tanulnak, karriert építenek, élik a fiatalok felelősségektől mentes életét, és csak UTÁNA akarnak családot alapítani.
Az én korosztályomban már szinte mindenki 30 körül szülte az első gyermekét (kivéve néhány nagyon alacsony végzettségű és egzisztenciájú ismerősömet).
Szóval ez egy abszolút járható út, mert aki a szociális hátrányai ellenére is képes tanulni, haladni, annak később nem lesznek hátrányai, míg azoknak, akik inkább elvállalnak valami alacsonyabb presztízsű munkát, csak hogy legyen azonnali jövedelmük, azoknak később sem terem túl sok babér. A mai világban egyszerűen megéri tanulni és utána gondolkodni családalapításon.
Kelet-Európa (így Magyarország is) manapság olyan mint Kína, Japán, India. Valamiért felborult a nemek aránya és sokkal több férfi van. Mindenhol csak férfiakat látok, akár online akár az életben. És a mai nőknek emiatt egyszerűen akkora választékuk van, hogy már nem csak külsőre kell a tökéletes, hanem már egzisztenciálisan is.
Megnyugtatlak, hogy ez nem mindenhol van így, pl. Ausztriában rengeteg nő van, lehet több is mint pasi. Amikor legutóbb voltunk baráti körrel Bécsben, Linzben, Grazban, Innsbruckban világot látni, 5-ből 3 pasi jegyezte meg egymástól teljesen függetlenül, hogy itt mennyi de mennyi nő van és hogy fura mert otthon meg nem ezt látni.
És ott amúgy a nőkkel szemben is elvárások vannak. Itt meg nincsenek. Szerintem ebből az okból adódóan.
"Ha meg megtudják a szakomat, a legtöbb lány szeme látványosan felcsillan. Ezt elég szánalmasnak találom. "
Mert te ebből a saját következtetéseidet vonod le. Az én szemem is felcsillant, amikor megtudtam, milyen végzettsége van a páromnak, de nem egzisztenciális okokból (történetesen jobban állok egzisztenciálisan, mint ő), hanem mert az én értékrendemben bizonyos tudásszint presztízsértékkel bír. Nem anyagilag, hanem erkölcsileg. Egyszerűen férfiasnak találom, hogy a párom műszaki végzettségű és érdeklődésű, hogy komoly, értékteremtő munkát végez. Valószínűleg ebben szerepet játszik az apai mintám is, mert ő is műszaki szakember. Én ebben nőttem fel, hogy a férfi a családban hozzá mer nyúlni a különböző kütyükhöz és nem kell attól rettegni, hogy megcsapja az áram. Meg abban, hogy a munkájából valami új dolog születik, mert folyton agyal, tervez, alkot, rajzol, szerel, forraszt, stb., és abból a végén létrejön egy működő izé.
Számomra ez nem anyagi kérdés, hanem egészen egyszerűen férfiasnak és ezáltal vonzónak találom.
Bocs, félreértelmeztem a hozzászólást...
Szóval 50 év alatt nagyon minimális férfi többlet van (ami nagyjából le is fedi a katolikus papokat, ők meg úgyse keresnek párt), és 50 felett változik a helyzet a nők javára.
23# Hát igen erről beszélek. Csak abba gondolj bele milyen egy huszonéves felnőtt férfinek nő nélkül lenni úgy 30 éves koráig. És a hormonok folyton arra késztetik hogy próbálkozzon és mindig megszívja az ügyet. Emellett azt látja hogy a gazdag tini noértelem pávafiúk mellett több nő hemzseg 1 nap, mint neki egész életében.
Hormonok miatt folyton próbálkozik (mert benne van az ösztön) és mindig azt kapja a nőktől, hogy nem elég jó és gyerekes. A pávákra többet mondják a férfias jelzőt, mert jó helyre születtek.
Emellett tanuljon egyetemen, hogy el tudja végezni. Dolgozzon, mert anyagi gondok is felmerülnek időnként.
Próbálja elfelejteni hogy nincs fiatalkora.
Vagy próbáljon boldog lenni nő nélkül, mert elméletileg azt is lehet.
Emellett nem tud megvenni semmi tárgyilagos dolgot sem, mert azon is spórolni kell. Majd 30 évesen kezdődik az élet. Jah akkor már pszichésen roncs lesz szegény... Game over helyett, majd jön a megszívtad felirat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!