Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van akinek sikerült ukrán nőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van akinek sikerült ukrán nőt találni az ilyen "ukrainen ladies" társkeresőkön?

Figyelt kérdés

Rengeteg ilyen társkereső van, hogy internacionális társkereső, ukrán hölgyek keresnek EU-s pasit. Én személy szerint nem tartom előnyösnek, hogy magyar vagyok, ezért Ausztriát fogom lakhelyemnek írni, úgyis 1 éven belül kiköltözök.

De ezek az oldalak valósak, vagy kamuk? Azért érdekelne, mert valóban gyönyörű nők vannak fent, igazán gyönyörűek az ukrán nők, ilyen csajok Mo.-n 100-ból 1 ha van. Van akinek sikerült ilyen oldalról társat találni?

2016. nov. 21. 17:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem hinném, hogy az Ukránok egy hasonlóan szegény országból keresnek párt, biztos, hogy pénzes palikat keresnek minimum német vagy osztrák, esetleg angol.
2016. nov. 21. 17:45
 2/8 A kérdező kommentje:

Ezt én is így gondolom, a lényeg az EU-s tagság. Szerintem se vonzó hely senkinek Magyarország. De ha Ausztriába kiköltözött magyar vagyok, EU-s kártyával, akkor lenne esélyem ilyen nőknél? Nekem nagyon kellenének...

2016. nov. 21. 17:47
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem pénzes pali kell nekik, hanem Eus útlevél.
2016. nov. 21. 17:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus. Mi ez az ukrán nő mánia?

:D

Te vagy az az ukrán bolond aki már vagy 101 kérdést kiírt az ukrán nőkről?

Nagyon gáz vagy,öregem.

2016. nov. 21. 17:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Akkor miről szól a buli? El kell venni őket feleségül, hogy EU-s tagságot kapjanak? Ennyi az egész? Olyan nők vannak oda felregisztrálva, egy sima társkeresőre, mint a Miss Hungary győztesei... nem hiszem, hogy bárki kihagyna ilyen lehetőséget, hogy elég csak feleségül vennie egy EU-s állampolgárnak és megkap ilyen nőt, akár csak alkalmi kapcsolatra is. Bár Ukrajna elég nagy ország, és kb. mindenki elvágyik onnan. Van akinek tapasztalatai is vannak ez ügyben?

2016. nov. 21. 18:07
 6/8 Költőnő? ***** válasza:
Elveszed. Ok. Aztán? Szted ha megvan, amit akart, meddig marad veled?
2016. nov. 21. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs k**va sok pénzed,nem marad veled,csak amíg talál gazdagabbat.
2016. nov. 21. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:
elveszed, megkapja a papírokat, és úgy elhúz nyugatra, hogy sose látod többet. Pár menetért nem éri meg, ha eltűnik, hogyan fogsz elválni, pl? És nehogy azt hidd, hogy azok a szépségkirálynő-szerű képek igaziak :D
2016. nov. 22. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!