Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek sikerült ukrán nőt találni az ilyen "ukrainen ladies" társkeresőkön?
Rengeteg ilyen társkereső van, hogy internacionális társkereső, ukrán hölgyek keresnek EU-s pasit. Én személy szerint nem tartom előnyösnek, hogy magyar vagyok, ezért Ausztriát fogom lakhelyemnek írni, úgyis 1 éven belül kiköltözök.
De ezek az oldalak valósak, vagy kamuk? Azért érdekelne, mert valóban gyönyörű nők vannak fent, igazán gyönyörűek az ukrán nők, ilyen csajok Mo.-n 100-ból 1 ha van. Van akinek sikerült ilyen oldalról társat találni?
Ezt én is így gondolom, a lényeg az EU-s tagság. Szerintem se vonzó hely senkinek Magyarország. De ha Ausztriába kiköltözött magyar vagyok, EU-s kártyával, akkor lenne esélyem ilyen nőknél? Nekem nagyon kellenének...
Jesszus. Mi ez az ukrán nő mánia?
:D
Te vagy az az ukrán bolond aki már vagy 101 kérdést kiírt az ukrán nőkről?
Nagyon gáz vagy,öregem.
Akkor miről szól a buli? El kell venni őket feleségül, hogy EU-s tagságot kapjanak? Ennyi az egész? Olyan nők vannak oda felregisztrálva, egy sima társkeresőre, mint a Miss Hungary győztesei... nem hiszem, hogy bárki kihagyna ilyen lehetőséget, hogy elég csak feleségül vennie egy EU-s állampolgárnak és megkap ilyen nőt, akár csak alkalmi kapcsolatra is. Bár Ukrajna elég nagy ország, és kb. mindenki elvágyik onnan. Van akinek tapasztalatai is vannak ez ügyben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!