Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek ez hogyan esne? Mit reagálnátok?
63%, te tényleg, KOMOLYAN beteg vagy. Nagyon remélem, hogy soha nem találkozok veled random az utcán, kinézném belőled, hogy elkattansz és lövöldözni kezdesz...
Még pár dolgot leírnék: Marhára nem vagyok köteles senkivel dumálgatni, meg egy lány se köteles. Van jobb dolgom is, mint ilyen kínos, 99%-ban eredménytelen, közhelyes értekezést folytatni egy pasival, akit azzal "fogtam meg", hogy épp jó arcot vágtam. Come on. Nem vagyok kíváncsi ilyen felszínes pasikra.
A páromat is sokan kigúnyolták, volt egy nagyon komoly betegsége kamaszkorában, tulajdonképpen a szerencsén múlt, hogy túlélte, és néhány szerve a mai napig nem működik rendesen, és soha nem is fog. "Furán" is mozog emiatt, rengeteg bántást, beszólást, gúnyolódást kapott lányoktól, sőt, pasik is röhögtek már rajta. De ha neked a nyaktól lefele lebénulás semmiség, az a te bajod. Ő ennek ellenére se lett hisztis gyűlölködő rinyagép.
Amúgy könnyű azt hinni, hogy a lányok élete tökély, és csak válogatnunk kell a jobbnál job jelentkezők közül, csak azt felejtitek el, hogy nem minden lány igazi szépség. Én pl mostanra már összekaptam magam, és kihoztam magamból a legjobbat, de általános- meg középsuliban igen csúnyábak számítottam, napi szinten csúfoltak, Naponta Megkaptam, hogy műttessem meg a mellem, üssem ki a fogaim mert olyan rondák, gázak a ruháim (nem volt pénzünk új ruhákra), csúnya vagyok. Sokszor odajött hozzám egy pasi és kedves volt, aztán mikor látta, hogy kezdek lelkes lenni, hogy végre valaki rendes velem, akkor visszament a haverjaihoz és visítva röhögtek rajtam, hogy "hogy elhitte a nyomi csaj, hogy kell valakinek". Mikor összekapartam magam, és javítottam a külsőmön, akkor majdnem megerőszakolt egy pasi, "szerencsére" megúsztam azzal, hogy "csak" taperolt, meg letépte a pólóm, meg csókolgatott. Emellett bepróbálkozott még 2-3 ismerősöm, hogy meghúznának 1-2-szer.
Megtisztelve éreztem magam, tényleg. Volt életem során 3 srác, aki értelmes módon próbálkozott be, velük össze is jöttem, kettőnek kb csak arra kellettem, hogy legyen kit lelki terrorban tartani.
Szóval ja, lánynak lenni csupa móka és kacagás. És ezek után mégis eljutok oda agyilag, hogy néhány tahó még nem egyenlő a komplett férfi nemmel, és nem minden pasi agresszív, bunkó állat, nem szidom az összes férfit egész nap kollektíven.
Rohadtul rossz lehet neked, ha Ennyire frusztrált vagy. Komolyan sajnállak, de ez nem ok rá, hogy ismeretleneket okolj a saját nyomorodért.
Ha a pszichológust nem akarod, akkor is keress valamit, kezdj sportolni hogy levezesd a feszültséget, vagy kezdj művészetterápiába, vagy biblioterápiába, mert a jelenlegi állapotod NEM NORMÁLIS, és az élet minden terén meg fogod szívni miatta.
Miért, te mi alapján mész oda a csajhoz, ha nem külső alapján??? Valószínű nem azért fogod megszólítani, mert látszik rajta, hogy empatikus, hűséges, szerény, okos, stb... hanem azért mert bejön... ha már odamész valakihez, akiről az ég világon semmit nem tudsz, még csak a hangját sem hallottad, csupán azért, mert jól néz ki, akkor engedtessék már meg annak a szerencsétlen nőszemélynek, hogy ugyanezen elv alapján eldöntse, hogy vonzónak talál-e vagy sem, és ez alapján válaszoljon...
Atyaég mennyi rinyáló pasi van ezen az oldalon.
"Megtisztelve éreztem magam, tényleg. Volt életem során 3 srác, aki értelmes módon próbálkozott be, velük össze is jöttem, kettőnek kb csak arra kellettem, hogy legyen kit lelki terrorban tartani."
Ehhez csak annyit, hogy mindig a nő választ. Lenne rengeteg férfi, aki jól bánna a nőkkel, de szerényebb külső tulajdonságokkal és esetleg önbizalommal rendelkezik...lehetne őket is választani a törtető, erőszakos ámde jól kinéző férfiak helyett, akik két hetente ropogósra vernek, a nők valahogy mégis az utóbbi miatt teszik le a voksukat. Aztán roppant életszerűen rinyálnak, hogy milyen férfit dobott az élet...kérdem én, ki választotta őket?:D
ma 18:43
Félreértettél. Azt hittem, az "értelmes módon próbálkozott" eléggé kifejezi, hogy elsőre abszolút nem tűntek tahónak, sőt, eleinte kifejezetten aranyos, rendes, romantikus pasinak néztek ki, egyikük még verseket is írt nekem :D Olyan fél évig működött is mindkét alkalommal, aztán kifordultak magukból. Akkor szakítottunk is.
A mostani párom meg elsőre tipikusan kemény, nem túl érzelmes pasinak tűnt, nem is érdekelt, de szép lassan megismertem, és rájöttem, hogy a felszín alatt nagyon is érzelmes, romantikus, és törődő.
Örülök, ha te mindenkit 100%-ig ismersz már 2 beszélgetés után, de az egyszerű halandóknak nincsenek ilyen képességeik. Sokszor történik, hogy az ember félreismer valakit, csalódik, stb.
És sokszor a magukat rendesnek, aranyosnak beállító pasikról derül ki, hogy a legundorítóbb alakok, passzív-agresszívek, hisztisek, stb. Nem mindig, de én kapcsolat terén, meg barátság terén is főleg ezt tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!