Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csak szexet akarnak a ferfiak es kapcsolatot nem?
Figyelt kérdés
Akar mennyi pasival ismerkedtem az osszes csak szexet akart...az okes hogy jo pasik de attol meg mindig csak a csunya noket kapjak meg szexre. Mar bocsi de attol, hogy olyan jol neztek ki 10-bol egyszer osszejon egy egyejszakas, es az is olyan lannyal akivel nem szivesen mutatkozna senki. Miert jo ez nektek, csunya lanyokkal egyejszakas, mint ink jo csajjal normalis kapcsolat?
"Legalább 10 de inkább több privit fogsz most kapni, ahol puncsolnak neked a kiéhezett pasik komolya kapcsolatért."
Világosan kiderül, hogy a kérdező az ún. "jópasikra" hajt, tehát hiába fog kapni 10 privit, akik ilyeneket küldenek azok általában nem a jópasi kategória :)
2016. nov. 19. 22:58
12/23 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy maga Brad Pitt fogja őt személyesen felkeresni, de fiatal független és esetleg nem is olyan rosszképű jelentkezőből 1 perc alatt adódik tucatnyi :D
2016. nov. 19. 23:01
13/23 anonim válasza:
A nők többsége ezt az érzést váltja ki belőlem: egyszerűen nem tudok velük elképzelni komoly kapcsolatot. Tisztelet a kivételnek, persze.
2016. nov. 19. 23:04
14/23 anonim válasza:
Aki meg kapcsolatot akar, el se jut az ágyig.
2016. nov. 19. 23:08
15/23 Nem mondod :D válasza:
Kívül lehetsz szép, ha belül rohadt vagy...arra nem gondoltál, hogy talán ezért nem kell nekik komoly kapcsolat veled? :)) Szerintem nincs semmi érdekes vagy vonzó a személyiségedben és ezért akarnak mindig csak szexet tőled. Lepontozhatsz, mert pontleszarom :))
2016. nov. 19. 23:26
16/23 A kérdező kommentje:
Szted pont nem lesz.rom a velemenyedet
2016. nov. 19. 23:32
17/23 A kérdező kommentje:
Nem en pontoztalak le... annyira lesz.rom amit mondasz
2016. nov. 19. 23:39
18/23 anonim válasza:
Mert semmire nem vagytok jók. Párkapcsolatból analfabéták vagytok, egy szendvicset nem tudtok "megfőzni", a világban történő dolgokhoz meg hozzá sem szagoltok, az gondot okoz nektek, hogy Afrikát megtaláljátok a világtérképen. Amikor meg ráleltek a mellettetek tűzön-vízen-jóban-rosszban kitartó faszira, azt meg orrba-szájba megcsaljátok. Mire vagytok ti jók, úgy őszintén? Semmire sem.
2016. nov. 19. 23:40
19/23 A kérdező kommentje:
Ugy latom teged nagyon kihasznaltak amiert ez a velemenyed a nokrol. Sajnalom tenyleg
2016. nov. 19. 23:43
20/23 anonim válasza:
Én nem ronda nőket kaptam meg egyéjszakásra, rondákkal le sem feküdnék.
Egyébként nyitott vagyok kapcsolatra, csak nehéz olyan nőt találni, akivel megfelelünk egymásnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!