Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan 25 éves leszek és még soha nem volt párom. Lehet így kezdeni valamit az élettel?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy ha eddig nem volt senkim, már nem is lesz.2016. nov. 19. 19:44
1/11 anonim válasza:
Igen, a rinyálástól mindig jobb lesz.
Hogyne lehetne amúgy? A boldogságot megteremteni kell, nem pedig attól várni, hogy más hozza el Ne nyafogj, hanem egyedül érd el azt, amihez neked most egy társ kell.
30/F
3/11 Sunshinedoll válasza:
Miért, más dolgod nincs az életben? Munkád sincs? Mi az istent csinálsz egész nap, ha szerinted csak ebből áll az élet? :D Ennyire unatkozol? Keress egy hobbit.
4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon jó érzés ám minden este úgy hazajönni, hogy nem vár senki, egyedül lefeküdni, utána úgy felébredni, hogy ma se fog gondolni rám senki. Viszont a legjobb része az, mikor ha akár csak moziba szeretnék elmenni, választhatok, hogy egyedül megyek, vagy barátoknak tartom a gyertyát, mert ők úgyis párban jönnek. Tényleg csodálatos így az élet...
2016. nov. 19. 21:04
5/11 anonim válasza:
Nemed? Nagyon el kellene gondolkoznod, hogy a barátaid miért sikeresebbek ezen a téren???
6/11 A kérdező kommentje:
Nő vagyok.
2016. nov. 19. 21:12
7/11 Nem mondod :D válasza:
Minél jobban rágörcsölsz, annál jobban elkerül a szerelem. Adj időt magadnak és ne foglalkozz ezzel a témával. Foglald le magad a melóval, bármi egyébbel és kész. Ha jönnie kell, úgyis jönni fog. S ha nem... akkor olyan leseszarom-fajta leszel, mint én :))
8/11 anonim válasza:
Sportolj, sminkeld magadat, öltözködj jól. Ez így nagyban növeli majd a kisugárzásodat. Aztán tanuld meg egyedül is jól érezni magadat, ha boldog vagy, akkor jobban kellesz másoknak.
Ha szeretsz bulizni, akkor járj el bulizni is. Nekem az a tapasztalatom, hogy ma már a lányok is leszólítják a fiúkat szórakozóhelyeken, szóval esetleg ismerkedj ott. Bár szerintem jobb, ha keresel egy közösségi hobbit, mert ott több esély van hosszútávú kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!