Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni az elettel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni az elettel, miutan "elengedtem" azt a ferfit, akit evek ota szeretek?

Figyelt kérdés

Nem volt kozottunk semmi, csak neha annak jelet mutatta, hogy erdeklem.

3x ugy ereztem, hogy probalkozni fog, de semmi nem tortent. 4 eve szeretem.

Volt egy kozos hobbink, ami lenyegeben az egyetlen hobbim volt, de elhataroztam, hogy el akarom felejteni ot, ezert nincs mas esely, fel kell adjam ezt a hobbit.

4 honapja megtettem, nem mulnak az erzeseim iranta, de teljesen ertelmetlen az eletem. Eddig akarhanyszor tudtam, hogy latni fogom, izgatott voltam, mindig elotte nagy keszulodes, mert jol kell kinezni, szep ruhakat vettem fel, noiesen jartam, de miota ez kiesett az eletembol nincs ertelme, hogy jol nezzek ki. Szine sehova nem jarok el, ahova meg megyek, o nincs ott, nem is jon, hogy jol nezzek ki, elvegre nincs kinek a kedveert. Barataim ne igazan vannak, akik vannak azok nem ernek ra, vagy a parjukkal jarnak ossze-vissza.

22L

2015. márc. 17. 14:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Na és te miért nem tettél semmit?
2015. márc. 17. 15:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Nevetséges ez a kérdés, bocsi.

Ha akartad volna, tettél volna érte és nem azt vártad volna, hogy Ő lépjen. Ehelyett itt sajnálod magad.

2015. márc. 17. 16:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Hozzátenném: Aki mer, az nyer és aki nem mer, az nyel.
2015. márc. 17. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!