Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet hogy ezért nem tudok párkapcsolatba kezdeni?
Figyelt kérdés
Nem nagyon volt előttem apaminta. A nagyapáim hamar meghaltak , apukámat pedig volt hogy fél évig láttam , aztán az év másik felében nem , mert külföldön dolgozott. Hárman vagyunk lány tesók és konkrétan sosem láttam férfit a házban. Pasim már 4 éve nem volt. Nem tudok megtartani egy férfit. Viszont imádom őket elcsábítani és kihasználni, majd otthagyni és ezek általában sokkal idősebbek mint én.2016. nov. 8. 18:10
1/9 anonim válasza:
Párkapcsolatba tudnál kezdeni csak nem becsülöd meg őket...jóhogy nem tudod megtartani őket...ki akarna olyannal járni aki csak kihasználja...nézz mélyen magadba mert senki nem fog téged se eltartani sem megbecsülni.
2/9 anonim válasza:
Imadom, amikor emberek az onzo, arto, felszines szemelyiseguket es undorito viselkedesuket mindenfele indokkal probaljak legitimalni, hatha valaki megsajnalja oket. De sajnalom, az hogy hogyan viselkedsz masokkal, es hogy kepes vagy-e ep esszel felmerni, hogy a masik is erzo leny, az tovabbra sem apukadon vagy a nagymamam mulik, hanem egyedul rajtad.
3/9 anonim válasza:
Valószínűleg igen, ez is közre játszik. A másik ami lejön nekem, hogy az apád iránt érzett haragot az idősebb férfiakra vetíted ki, bosszulod meg. Veled egykorú srácokkal nem próbáltál ismerkedni? Ott is hasonló volt a helyzet? 23/F
4/9 A kérdező kommentje:
Nem ertitek :). Mindig gondoskodo , kedves voltam a pasikkal. De az egyik elhagyott a masik megcsalt , a harmadik csak szexet akart es azota van ez.
2016. nov. 8. 18:29
5/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nem kellene már másra mutogatni! Tessék felnöni!
6/9 A kérdező kommentje:
21
2016. nov. 8. 18:35
7/9 anonim válasza:
Es akkor ugyanugy szar, onzo embernek kell lenni, mint amilyenek veled voltak? Ez a viselkedes max. az oviig mukodik.
8/9 anonim válasza:
Igen. Ismerek egy 19 éves lányt, detto. Apukája kiskorától külföldön dolgozik, alig látja havonta 3-4 napra max. Anyukájával él és a mamájával, fió tesója is külföldön. Bár ő neki még csak 1 pasija volt aki korabeli, de neten rendre 8-10 évvel idősebbekkel beszélget, flörtöl, de amikor személyes talira kerülne sor, akkor beszarik. xD Gyanús hogy nála is apaminta hiánya miatt alakult ki ez viselkedés.
9/9 anonim válasza:
Nekem se apa se anya minta nem volt es bar adodtak nehezsegek az elet minden teruleten,ugy h magamra voltam utalva viszont en annak orultem legjobban mikor ferjemmel anno egymasra talaltunk. Ahogy tudok azon leszek,hogy a mi gyerekunk ne szenvedjen majd hianyt szeretetben es masban se.Te maskepp eled meg lehet,h nem tudtal feldolgozni vmit az eletedben.Keress fel egy pszichologust szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!