Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet hogy ezért nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy ezért nem tudok párkapcsolatba kezdeni?

Figyelt kérdés
Nem nagyon volt előttem apaminta. A nagyapáim hamar meghaltak , apukámat pedig volt hogy fél évig láttam , aztán az év másik felében nem , mert külföldön dolgozott. Hárman vagyunk lány tesók és konkrétan sosem láttam férfit a házban. Pasim már 4 éve nem volt. Nem tudok megtartani egy férfit. Viszont imádom őket elcsábítani és kihasználni, majd otthagyni és ezek általában sokkal idősebbek mint én.
2016. nov. 8. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Párkapcsolatba tudnál kezdeni csak nem becsülöd meg őket...jóhogy nem tudod megtartani őket...ki akarna olyannal járni aki csak kihasználja...nézz mélyen magadba mert senki nem fog téged se eltartani sem megbecsülni.
2016. nov. 8. 18:17
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Imadom, amikor emberek az onzo, arto, felszines szemelyiseguket es undorito viselkedesuket mindenfele indokkal probaljak legitimalni, hatha valaki megsajnalja oket. De sajnalom, az hogy hogyan viselkedsz masokkal, es hogy kepes vagy-e ep esszel felmerni, hogy a masik is erzo leny, az tovabbra sem apukadon vagy a nagymamam mulik, hanem egyedul rajtad.
2016. nov. 8. 18:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg igen, ez is közre játszik. A másik ami lejön nekem, hogy az apád iránt érzett haragot az idősebb férfiakra vetíted ki, bosszulod meg. Veled egykorú srácokkal nem próbáltál ismerkedni? Ott is hasonló volt a helyzet? 23/F
2016. nov. 8. 18:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem ertitek :). Mindig gondoskodo , kedves voltam a pasikkal. De az egyik elhagyott a masik megcsalt , a harmadik csak szexet akart es azota van ez.
2016. nov. 8. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Nem kellene már másra mutogatni! Tessék felnöni!
2016. nov. 8. 18:33
 6/9 A kérdező kommentje:
21
2016. nov. 8. 18:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Es akkor ugyanugy szar, onzo embernek kell lenni, mint amilyenek veled voltak? Ez a viselkedes max. az oviig mukodik.
2016. nov. 8. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen. Ismerek egy 19 éves lányt, detto. Apukája kiskorától külföldön dolgozik, alig látja havonta 3-4 napra max. Anyukájával él és a mamájával, fió tesója is külföldön. Bár ő neki még csak 1 pasija volt aki korabeli, de neten rendre 8-10 évvel idősebbekkel beszélget, flörtöl, de amikor személyes talira kerülne sor, akkor beszarik. xD Gyanús hogy nála is apaminta hiánya miatt alakult ki ez viselkedés.
2016. nov. 8. 18:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem se apa se anya minta nem volt es bar adodtak nehezsegek az elet minden teruleten,ugy h magamra voltam utalva viszont en annak orultem legjobban mikor ferjemmel anno egymasra talaltunk. Ahogy tudok azon leszek,hogy a mi gyerekunk ne szenvedjen majd hianyt szeretetben es masban se.Te maskepp eled meg lehet,h nem tudtal feldolgozni vmit az eletedben.Keress fel egy pszichologust szerintem.
2016. nov. 9. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!