Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után ilyen levelet kaptam, van még esélyem?

Figyelt kérdés

Nagyon jól éreztem vele magam, nevettünk, nagyon bejött a lány stb. Erre ezt a levelet kaptam:

szia!

Köszi szépen nagyon jól éreztem magam veled a randin, nagyon finom volt a kaja, köszi hogy ilyen gavallér, úri ember voltál. Igaz nagyon szimpatikus vagy, nagyon értelmes okos, cuki, kedves pasi vagy, de max barátságot tudok elképzelni köztünk.

Remélem ennek is örülsz és nem haragszol rám

Puszi

Évi :)

Mit tudok csinálni? Mit csinálnátok a helyembe?

2016. nov. 19. 14:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
65%
A barátkozással amúgy semmi baj nincsen, viszont itt a lánynak kezében lesz az, hogy bejön a srácnak. Ez ahhoz vezet, hogy kettőt mosolyog, a gyerek ugrik neki, és reménykedik, hátha nem csak barátság lesz belőle. Lehet lányokkal barátkozni, akkor ha tényleg barátként tekintesz rá, de az ilyen felállás csak megkeseríti az ember életét.
2016. nov. 19. 17:45
 22/22 anonim ***** válasza:

Az, hogy van-e esélyed, a lánytól függ. Szerintem elég gyakran előfordul a világban, hogy elsőre valakire azt mondja az ember, hogy nem, de később mégis mellette köt ki, nekem is volt (azaz még van:D) ilyen.

Igazából neked kell döntened az érzéseid alapján.

1. Tudomásul veszed, hogy ez most nem jött össze és a folytatás pedig totálisan bizonytalan, ezért inkább tovább állsz. Ebben az esetben szerintem célszerű egy levelet írni és megkérdezni, hogy ha csak pozitív dolgokat sorolt a randival kapcsolatban, akkor mégis miért nem lehet folytatás? Ezt persze nem ilyen számon kérően kell előadni, leírhatod neki, hogy véleményed szerint voltak negatív dolgok is, ha végül csak barátság mellett döntött. Kíváncsi vagy, hogy mik voltak ezek, mert szeretnéd magad fejleszteni. Ha normális a lány, még talán választ is kapsz a kérdésre és ezzel okosabb leszel a következőkben.

Persze az igaz, hogy ebből csak az derül ki, hogy személy szerint neki miért nem jöttél be. Lehet, hogy más lányt majd éppen az a tulajdonságod fog elbűvölni, ami ezt a lányt taszítja.

2. Elfogadod a barátságát. Ebben az esetben viszont figyelni kell arra, hogy ne legyen egyoldalú kapcsolat, ne loholj utána mint egy pincsi abban reménykedve, hogy egyszer majd talán megnyalhatod a cipője talpát. Ne legyél a lelki szemetese, csak akkor tartsd vele a kapcsolatot, ha ő is ad bele valamit a dologba. Itt nem szexről meg barátság extrákról beszélek, csak arról, hogy egy barátság a kölcsönös segítségnyújtáson alapul, leegyszerűsítve egy adok-kapok kapcsolat. Ha csak adsz (meghallgatod, szórakoztatod, tanácsot adsz neki stb.), de ő ezt nem viszonozza, akkor az nem barátság.

Ha mellette maradsz akkor még akár jól is kijöhetsz belőle. Egyrészt lehet, hogy egy idő után megváltozik a véleménye. A másik pedig az, hogy általa hozzá hasonló lányokat is megismerhetsz, akik között talán lesz olyan, akinek bejössz.

2016. nov. 20. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!