Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után ilyen levelet kaptam, van még esélyem?
Nagyon jól éreztem vele magam, nevettünk, nagyon bejött a lány stb. Erre ezt a levelet kaptam:
szia!
Köszi szépen nagyon jól éreztem magam veled a randin, nagyon finom volt a kaja, köszi hogy ilyen gavallér, úri ember voltál. Igaz nagyon szimpatikus vagy, nagyon értelmes okos, cuki, kedves pasi vagy, de max barátságot tudok elképzelni köztünk.
Remélem ennek is örülsz és nem haragszol rám
Puszi
Évi :)
Mit tudok csinálni? Mit csinálnátok a helyembe?
Bocs a feltételezésért, de a csaj tudta, hogy milyen magas vagy?
Mert annál gázabb nincs, mikor a randin, első találkozáskor derül ki, hogy mi újság.
A csajnak emberileg nincs veled baja, de külsőre nem jössz be neki, nem kellesz neki. Ennyi.
Esélyed van, de nem ennél a lánynál! Szépen lépj tovább, és próbálkozz másnál, mert ha mellette megragadsz, abban reménykedve, hogy majd csak összejöttök, akkor csak az időt pazarlod.
12: És ha a csaj azt írja, hogy "Bocs, de elképesztően férfiatlan voltál. Tutyi-mutyi, visszafogott, nem tudtad felkelteni az érdeklődésem. Ilyen belső tulajdonságú embert mint te nem tudnék elképzelni páromként."
Akkor meg az lenne a bajod hogy ezt írta? Ha őszinte az a baj, ha tapintatos lenne akkor meg az a baj?
(Kérdezem ezt férfiként)
"sokkal jobb, ha leírja, hogy mi volt a konkrét gond, és akkor tanulok belőle"
De akkor csak az derül ki, annak az egy szem lánynak miért nem jöttél be. Lehet, hogy a következőnek tetszene az, ami ennek nem.
Mellesleg nem hiszem, kérdező, hogy ez igaz, mert egy úriember nem posztolna magánlevelezést.
Mi a baj azzal, ha barátkoztok?
Egyrészt az tök jó dolog, másrészt meg ki tudja mi lehet még bármiből is... nem is tudom, volt-e olyan tudományosan megtervezett találkozóm, amiből az első alkalommal kapcsolat lett?
Mit tudsz csinálni? Barátságot kialakítani.
Helyedben barátságot alakítanék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!