Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után ilyen levelet kaptam, van még esélyem?
Nagyon jól éreztem vele magam, nevettünk, nagyon bejött a lány stb. Erre ezt a levelet kaptam:
szia!
Köszi szépen nagyon jól éreztem magam veled a randin, nagyon finom volt a kaja, köszi hogy ilyen gavallér, úri ember voltál. Igaz nagyon szimpatikus vagy, nagyon értelmes okos, cuki, kedves pasi vagy, de max barátságot tudok elképzelni köztünk.
Remélem ennek is örülsz és nem haragszol rám
Puszi
Évi :)
Mit tudok csinálni? Mit csinálnátok a helyembe?
"de max barátságot tudok elképzelni"
Ezen mi nem egyértelmű? xd Lépj tovább. :)
1. De ez még változhat nem?
Nem értem ha ennyire megvolt a kémia összhang nevetés stb, akkor miért nem.....
Nem fog változni.
Mondd meg neki, hogy te nem barátkozás céljából ismerkedtél vele, és ez továbbra sem a célod, viszlát.
Azt gondolom mindenki érti (a kérdezőn kívül), hogy ha egy férfiról azt látja egy nő, hogy "gavallér, úriember, szimpatikus, értelmes, okos, cuki, kedves", ezek ROSSZ DOLGOK.
Lehet ilyen egy férfi, de ne ezek legyenek az elsődleges szempontok, amiket megmutat magából.
Kérdező, legyél: Tökös, magabiztos jó dumás, kezdeményező, önbizalommal teli, bátor férfi.
Még nekem is olyan kis gyámolatlannak tűnsz a levél alapján.
Arról már nem is kezdek beszélni, hogy randira vacsorázni vitted őt...
Komolyan hány éves vagy? Édesapád nem tanított meg csajozni?
Volt egy baratom. Kint elt Londonban (otthon Pest), megismerkedett egy lannyal az interneten, aki Debrecenben elt. Mikor haza ment a baratom meglatogatta egy nagyon jot welneseztek, mikor a nap vegen elkoszontek es meg akarta csokolni a lany tiltakozott es azt mondta csak baratsag.
Ra 1-2 honapra osszejottek, azota mar a lany is kikoltozott. Ennek mar tobb mint 1 eve.
Szerintem ez meg valtozhat.
Pont hogy a kémia nem volt meg. Emberileg bejössz neki, de mint férfi nem.
Persze, elméletileg változhat. Szerinted mitől változna? Növesztesz magadnak olyan férfias kisugárzást, amitől elolvad a lány?
Én a helyedben továbblépnék, tovább keresgélnék.
Sajnos felejtős a dolog, nézz más nők után. Változni nem nagyon fog, max csak akkor, ha nem fogsz a nyakában lihegni, hanem függetleníted magadat tőle. Meg hiába érzed úgy, hogy szerinted meg volt a kémia, ha ő neki nem jött be ez a dolog.
Na meg legközelebb figyelj oda, hogy ne szedjen le ingyen kajával, meg amúgy is ez "fizetek/kiszolgálom, hogy utána majd a bugyijába kerülhessek" dolog nem nyerő. Ahogy #5 ös is írja, kár lovagiaskodni, mert attól nem leszel vonzó, a nőknek a pimasz és vicces, humoros srácok jönnek be, akik kicsit úgy kezelik őket, mintha a kishúguk lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!