Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokkal is megtörtént ez?
Valószínűleg az enyém lesz az egymilliomodik kérdés ilyen témában, de valakivel meg kell osztanom a gondjaimat. :)
Az a legnagyobb baj az életemben, hogy mikor közelebb kerülök egy férfihoz, talán túl hamar beleélem magam a dolgokba, az első randi után pedig - talán a sors miatt:D - nem lesz folytatás. Félre ne értsetek, nem hinném, hogy bennem lenne a hiba, mert nem tartozom a mai átlagnők közé. Tehát nem vagyok hisztis és nem akaszkodok már az első találkozás utána senkire sem. :D
Szóval, főleg az olyan emberek véleményére lennék kíváncsi, akiknek folyamatosan így sültek el a dolgaik a férfiakkal, esetleg a nőkkel, hogy ők hogyan tudták magukat ezen túltenni.
A válaszaitokat előre is köszönöm!
21n
Ennyire nincs dolgotok, hogy ilyeneken rágódtok?
Annyi randim van ami szarul sül el, vagy legalább nincs folytatása, de k...ra nem rágódok rajta, nem is kell túltennem rajta magam, mert nincs min túltegyem magam.
Már ne is sértődj meg, de szerintem te igencsak a mai tökátlag nők közé tartozol, ugyanúgy naiv idióta vagy.
1# Addig amíg nem ismersz, kérlek ne nevezz így. :)
Lenne más dolgom is, de nehezen megy ki a fejemből, hogy az összes jól sült el, mégis így alakult az egész.
És talán azért is veszem komolyabban ezeket, mert szeretethiányos vagyok és sok mindent megtennék már azért, hogy végre engem is szeressen valaki. :)
1 azért naiv,idióta,mert nem sikerül neki a randi? Gratulálok...
Te sem vagy különb
Egyrészt semmi baj azzal, hogy a tiéd az egymilliómodik ilyen kérdés, hiszen te még nem tetted fel, és igy nem is te kaptál választ, hanem mások.
Másrészt én is hasonló cipőben járok férfiként, és úgy látom elég sok iyen ember van még rajtunk kívül. Nem lehet, hogy a külsőddel van probléma? Vagy szimplán olyat fogsz ki aki esetleg csak a szexre megy és nem látja rajtad a hajlandóságot?
Nálam általában a külsőm a probléma (szerintem), mivel a lányok általában imádják a humoromat, illetve mindig is nagyon figyelmes vagyok, vagy legalábbis próbálok az lenni. Szóval lehet, hogy benned van mégis a hiba, ha pedig nem, akkor előbb utóbb ugyis jön valaki aki nem lép le az első randik után.
22f
5# A külsőmmel sokat foglalkoztam és meg is változtam, hogy legyen önbizalmam, úgyhogy nem ezzel van a baj. :D
Egyébként, abban igazad lehet, hogy sokan csak kalandként tekintenek rám, ami elég vicces, mert itt is sok olyan választ és kérdést látok, hogy hol vannak a kedves, aranyos nők. :D Nos, szerintem ez a csoport van a legjobban kihasználva, míg a tipikus plázacicákkal lépnek az emberek kapcsolatba, hogy tudjanak velük villogni a barátaik előtt. :) Persze, kivételek azért akadnak...
Akkor annyit tudok mondani, hogy próbálkozz tovább! :D Biztos lesz valaki akinek pont te kellesz majd. Ha tényleg olyan vagy, ahogy azt te leírtad magadról, akkor nem lesz gond ;)
Amúgy igen, sok ember jön ezzel a "hol vannak a rendes lányok?" témával. Sajnos én is mellé nyúltam egy párszor, de nézd. Fiatal vagy, csak meg kell találnod a megfelelő pasit, ami lehet, hogy időbe telik, de ahogy már írtam előbb utóbb biztos kellesz majd valakinek. Talán próbálj meg máshol is ismerkedni, ne csak a megszokott helyeken. Remélem legalább egy kicsit segítettem :D
7# Igazából, a neten kívül nincs más megszokott hely, mert a környezetemben nem ismerkedhetek. :)
Mindenesetre, köszönöm a válaszod és sok szerencsét neked is! :D
3#
Azért naiv, mert beleéli magát egy nem sikerült randiba....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!